Victor Ponta îl felicită pe premierul Mihai Tudose: A oprit acea greşeală incredibilă cu TVA split

Victor Ponta îl felicită pe premierul Mihai Tudose pentru că a revenit asupra introducerii TVA-ului defalcat, spunând că măsura ar fi fost o mare greşeală economică.

RomaniaTV.net
18 oct. 2017, 15:43
Victor Ponta îl felicită pe premierul Mihai Tudose: A oprit acea greşeală incredibilă cu TVA split

„In toata nebunia din aceste zile s-a intamplat si ceva bun: Mihai Tudose a oprit acea greseala incredibila cu “TVA split”, care ar fi fost un dezastru in practica!

Multumesc tuturor celor care au semnat petitia lansata de #ProRomania si celor care au avut curaj sa deschida gura in public impotriva acestei aberatii economice si fiscale venita din “putul gandirii economice” a lui Liviu Dragnea von Teldrum!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Premierul Mihai Tudose a anunţat, vineri, că măsura privind TVA split nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele care intră în insolvenţă, în faliment sau au înregistrat întârzieri la plata TVA.

„Nu va mai fi obligatoriu pentru toată lumea ci, în principiu, pentru firmele care intră în insolvenţă, în faliment, sau firmele cu istoric fiscal nu foarte coerent, cu 2-3-4 întârieri la TVA. Va fi şi un sistem de premiere, încercăm să-l fixăm, şi va fi anunţat în momentul depunerii amendamentelor, dar foarte curând”, a adăugat Tudose.

Citeşte şi: Modificarea Codului Fiscal. Tudose: Măsura privind TVA split nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele