Victor Ponta îl TAXEAZĂ din nou pe Traian Băsescu: „S-a trezit în unii spiritul geto-dac”

Victor Ponta a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că problema refugiaţiloR se va discuta în CSAT şi l-a taxat din nou pe Traian BăsesCU pentru declaraţiile privind primirea de refugiaţi în România. 

02 sept. 2015, 11:09
Victor Ponta îl TAXEAZĂ din nou pe Traian Băsescu: „S-a trezit în unii spiritul geto-dac”

Victor Ponta a precizat că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ministrul de interne despre problema refugiaţilor.

„O sa avem si o discuţie în CSAT pe zona de pregătire a României în ceea ce este acum problema nr. 1 a Europei: gestionarea crizei umanitare a refugiatilor„, a spus Ponta.

Premierul a adăugat că vrea să dea un mesaj populaţiei să nu intre în panică şi l-a criticat, indirect, pe fostul preşedinte Traian Băsescu. 

„Nu e deloc momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oamenii politici pe care i-a uitat lumea prea repede si vor sa vină din nou în atenţie şi, deodată, se trezeşte in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toată lumea. Noi suntem cetăţeni europeni şi atunci, impreună cu UE, ne facem datoria”, a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, atac la politicienii care fac declaraţii „aberante”: „Pe ei trebuie să îi calmăm”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți, că țara noastră nu poate fi obligată să primească imigranți, deoarece aceștia nu vor mai pleca de pe teritoriul României, ci chiar își vor aduce familile numeroase.

CITEŞTE ŞI Băsescu: România ar trebui să REFUZE să primească IMIGRANŢI. Nu este problema noastră VIDEO