VICTOR PONTA, în direct la TV: Mi-a dat cineva un mesaj că par TRIST. Bineînţeles că sunt trist

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a spus, luni, la finalul declaraţiilor de presă, transmise în direct de televiziuni de la Palatul Parlamentului, că a primit un mesaj că pare "trist".

17 nov. 2014, 14:42
VICTOR PONTA, în direct la TV: Mi-a dat cineva un mesaj că par TRIST. Bineînţeles că sunt trist

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mi-a dat cineva un mesaj  ca par trist. Bineînţeles ca sunt trist. Îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În această seară, zilele următoare o sa stau puţin cu familia mea, care sufera mai mult decât mine. Maine avem sedinta de guvern şi de saptamana viitoare ne facem datoria„, a spus Victor Ponta.

Ponta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor. 

CITEŞTE ŞI  VICTOR PONTA: Sunt hotărât să rămân în funcţia de premier. În PSD, trebuie să avem decenţa să tăcem o perioadă

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a anunţat, luni, în prima declaraţie de presă, susţinută după prezentarea rezultatelor oficiale, că îşi propune să rămână în postul de premier atâta vreme va avea sprijinul coaliţiei de guvernământ. În plus, Ponta şi-a declarat disponibilitatea de a dialoga cu Klaus Iohannis, preşedintele ales duminică.

Ponta a precizat că reprezentanţii PSD şi ai celorlalte formaţiuni din coaliţie vor vota, marţi, în Parlament, pentru „respingerea definitivă” a legii amnistiei şi graţierii şi pentru încuviinţarea cererilor Justiţiei.