Victor Ponta, la spital pentru un control la genunchi: Premierul va fi operat VIDEO

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la spital, pentru un control la genunchi, după accidentul suferit în timpul unui meci de baschet, unde şi-a făcut RMN. Medicii au stabilit că premierul are ligamentele rupte şi  i-au recomandat o intervenţie chirugicală, informează România TV.

RomaniaTV.net
11 iun. 2015, 12:01
Victor Ponta, la spital pentru un control la genunchi: Premierul va fi operat VIDEO

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, joi, la Spitalul Militar din București pentru un control la genunchi.  Controlul vine, după ce, în urmă cu mai bine de două săptămâni, premierul a suferit o accidentare la genunchiul stâng în timp ce juca baschet.

Premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul. Medicii i-au recomandat lui Ponta să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

Potrivit unor surse apropiate premeirului, operaţia ar urma să aibă loc în iulie. Nu se ştie dacă premierul se va opera la Spitalul Militar sau într-o altă clinică.

CITEŞTE ŞI Premierul Victor Ponta are probleme de sănătate

La jumătatea lunii trecute, Victor Ponta s-a accidentat în timpul unui meci de baschet. 

Aflat la Tirana, pe 26 mai, la Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), Victor Ponta a fost întâmpinat la sosire de către preşedintele Albaniei, scuzându-se faţă de acesta că şchiopătează uşor şi explicându-i că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

„Îmi cer scuze, dar am jucat baschet şi sunt puţin…„, îi spunea Ponta preşedintelui albanez, arătând spre piciorul stâng.