Victor Ponta, noi precizări despre fotografia cu Dragnea, Maior şi Kovesi

Victor Ponta anunţă într-o postare pe Facebook că luni seară va prezenta într-o emisiune tv originalul fotografiei în care apar Liviu Dragnea, George Maior şi Laura Codruţa Kovesi. Precizările vin după ce au apărut voci care susţin că poza este trucată.

RomaniaTV.net
10 sept. 2018, 12:56
Victor Ponta, noi precizări despre fotografia cu Dragnea, Maior şi Kovesi

„M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu / si m-am distrat si cu cei pusi de Dragnea sa spuna ca poza e falsa – ca sa ne distram mai tare merg diseara de la ora 21 la B1 TV in direct sa arat poza in original …. si poate mai gasesc. Astept de maine sa vad cine se lupta sa va demonstreze cu “pixelii” ca nu e asa ( ca doar Dragnea de la Basescu a invatat tot)!

Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase – un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent (cumparand sustinere cu functii si bani publici) a mintit o tara intreaga de peste un an ca sa lupta cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de inventii si bazaconii! Si in acest timp a distrus si furat tara, si-a cocotat analfabetele in fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul si PSD , a intors Romania de la drumul sau european si de dezvoltare – dupa care a facut o nunta cu Marea Adunare Nationala la care a primit “dar” 800.000 euro !

Cine spune si acum ca il crede pe Dragnea inseamna ca este cel mai cinic mincinos – nu mai are scuza naivitatii!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta a postat duminică o poză în care apare liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de George Maior, iar în spatele lor se află Laura Codruța Kovesi. Ponta a scris că Dragnea nu luptă cu statul paralel, ci doar să-și ascundă banii de la Teldrum și Farmavet.