Victor Ponta: Nu cred că cineva îi va propune în mod serios lui Florin Georgescu funcţia de premier

Unul dintre numele vehiculate intens pentru funcţia de premier, Florin Georgescu, a căzut de pe listă, conform celor mai recente declaraţii ale Ecaterinei Andronescu. Fostul premier Victor Ponta a subliniat că "nu crede ca cineva ii va propune in mod serios lui Florin Georgescu aceasta functie".

25 iun. 2017, 07:58
Victor Ponta: Nu cred că cineva îi va propune în mod serios lui Florin Georgescu funcţia de premier

Ecaterina Andronescu a declarat  că a avut o discuție cu Florin Georgescu, una dintre persoanele luate în calcul de PSD pentru funcția de premier,  iar acesta i-a spus că nu-și dorește să fie premier, având și „ceva probleme de sănătate”.

„Domnia sa este tentat să rămână la bancă, nu să vină la guvernare. Cred că ar fi o soluție foarte bună, are experiența guvernării. Mi-a spus că are și ceva probleme de sănătate, dar preferă să rămână la bancă. Eu zic că poate, insistând, reușim să-l convingem”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Victor Ponta a subliniat pe Facebook faptul că nu crede că cineva ii va propune in mod serios lui Florin Georgescu aceasta functie.

Citeşte şi: Gabriela Firea: Avem patru nume pentru poziţia de premier. Sunt şi oameni de stânga fără carnet de partid

„Daca Florin Georgescu ar fi fost propus de catre PSD pentru functia de Prim Ministru l-as fi votat cu toata inima si as fi convins inca 50 de parlamentari din afara PSD – ALDE sa o faca / dupa care as fi fost linistit ca economia romaneasca va merge bine, masurile sociale implementate, vom avea din nou competenta profesionala si seriozitate, stabilitate si predictibilitate ; si mai ales as fi fost convins ca Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria – nu din alte birouri. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca Presedintele Iohannis nu ar fi avut niciun motiv sa il respinga – absolut niciunul!

Din pacate nu cred ca cineva ii va propune in mod serios lui Florin Georgescu aceasta functie – si stiu destui care vor rasufla usurati ca el a refuzat din start orice discutie avand acest obiect ! „Prietenii” stiu de ce” .