Victor Ponta: Nu m-a minţit nimeni în 45 de ani atât de mult cât m-a minţit domnul Dragnea

Victor Ponta a declarat, joi seară, la România TV că principala slăbiciune a PSD-ului şi a guvernării este Liviu Dragnea. Fostul premier susţine că nu a avut nicio legătură cu sesizarea făcută anul trecut la OLAF. 

RomaniaTV.net
16 nov. 2017, 18:29
Victor Ponta: Nu m-a minţit nimeni în 45 de ani atât de mult cât m-a minţit domnul Dragnea

Victor Ponta respinge vehement acuzaţiile potrivit cărora el l-ar fi denuntat pe Liviu Dragnea:

Dragnea ne acuza pe mine, pe Grindeanu si pe Teodorovici de ceva ce n-am facut…E o prostie, nu stiam ca exista vreo sesizare a OLAF. Aceasta a fost facuta in 2016 cand eu si Teodorivici eram in campanie alaturi de Dragnea„.

Fostul premier a mai spus ca nu stie alte lucruri din dosarul Tel Drum in afara de ceea ce este precizat in comunicatul oficial.

Am dat un interviu la Hotnews dupa ce am fost citat, nu stiu mai multe din dosar de cate stiti dvs. din comunicatul oficial. Am fost acolo in calitate de martor, am intrat prin fata si am iesit prin fata. Am credinta ca nici eu nici Grindeanu nu s-a dus niciunul la OLAF. Dragnea se lupta cu cine nu trebuie, daca nu are curaj sa se lupte cu Kovesi se lupta cu fostii psd-isti„, a spus acesta. 

Fostul premier Victor Ponta a vorbit la România TV si despre dosarul Belina:

„Cand conduceam guvernul am aprobat un lucru corect…sa treaca ceva din central la un consiliu local, aveam solicitarea CJ Teleorman ca se vor accesa foonduri europene sa faca nu stiu ce barcute. Din presa am aflat ca nu s-a accesat niciun fond european ci a fost trecut lacul la Tel Drum…imi inchipuiam ca ramane la CJ Teleorman..cand am fost invitat acolo am crezut ca e al CJ Teleorman. Am aprobat de multe ori sa se treaca de la stat la stat, de la central la local, dar nu de la stat la privat„. 

Victor Ponta a mai spus ca principala slăbiciune a PSD-ului şi a guvernării este Liviu Dragnea:

Nu m-a mintit nimeni in 45 de ani atat de mult cat m-a mintit domnul Dragnea…consider ca principala slabiciune a PSD-ului si a guvernarii este Dragnea. Stilul sau de conducere este rau pt toata lumea…cu mine nu era dictator. Se purta exact ca Traian Basescu dupa ce a devenit seful psd, in 2015…usor usor s-a transformat. Nici pe vremea lui Iliescu nu a fost niciodata partidul in felul asta..ca unul sa decida tot, doar la Basescu am vazut asta.