VICTOR PONTA, mesaj pentru Ridzi: O ţară în care o mamă este lăsată să moară în ÎNCHISOARE e o ţară BARBARĂ

Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că nu se bucură atunci când vede femei în cătuşe, chiar dacă este vorba de "adversare politice". Referindu-se la Monica Iacob Ridzi, premierul a arătat că o ţară care nu găseşte soluţii legislative pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare este "o ţară barbară".

07 mart. 2015, 12:21
VICTOR PONTA, mesaj pentru Ridzi: O ţară în care o mamă este lăsată să moară în ÎNCHISOARE e o ţară BARBARĂ

Victor Ponta a declarat, la o reuniune a femeilor PSD, că cei care greşesc trebuie să plătească, dar singurul lucru care contează nu trebuie să fie numărul de cătuşe pus.

Nu vreau sa cred ca singurul lucru care contează intr-o ţară e numărul de catuse pe care îl pui. Daca as crede acest lucru, m-as alatura doamnei Macovei. Cred ca cei care gresesc trebuie sa plateasca, dar cred că toţi ceilalţi trebuie să ne gandim ce putem face bine in loc sa ne bucurăm de raul altora.

O să spun un lucru pentru care o sa fiu criticat. Nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse, chiar daca sunt adversare politice sau au făcut ceva rau. Cred că o ţară care nu gaseste o soluţie legislativă pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în inchisoare este o tara barbara. Cred acest lucru. Luati-o si ca pe o autocritică„, a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI Monica Iacob Ridzi, vizitată de soţ şi copii în PENITENCIAR VIDEO

Victor Ponta a participat, sâmbătă, la Reuniunea Organizaţiei de Femei a PSD.

Vicepreşedintele PSD, Rovana Plumb, şi-a anunţat, sâmbătă, la Romexpo, în faţa a 1500 de femei social-democrate reunite pentru lansarea în dezbatere publică a Pactului pentru demnitatea femeii, candidatura la şefia Consilului Naţional al PSD.