Victor Ponta: Nu sunt PROSTĂNAC, să mă apuc să-l sap pe Liviu Dragnea. Suntem o echipă

Victor Ponta a declarat, marţi seară, că îl susţine pe Liviu Dragnea ca preşedinte al PSD, cu toate că nu s-a aşteptat ca acesta să fie dispus să-şi asume şefia partidului, date fiind problemele sale din justiţie. Premierul a subliniat că, eliberându-se de responsabilitatea conducerii PSD se poate concentra mai bine pe guvernare, de ale cărei rezultate depind şi rezultatele partidului la alegerile viitoare.

28 iul. 2015, 20:21
Victor Ponta: Nu sunt PROSTĂNAC, să mă apuc să-l sap pe Liviu Dragnea. Suntem o echipă

Victor Ponta a precizat că va sta departe de bătăliile politice din partid „o perioadă”. „Mă interesează PSD pentru că nu am făcut niciodată politică în alt partid şi nici nu o să fac. Dar responsabilitatea deciziilor politice nu mai e a mea, ci a conducerii actuale, pe care eu o susţin. Doar nu sunt prostănac să mă apuc să-l sap pe noul preşedinte. Liviu Dragnea a fost alături de mine în guvern, am fost o echipă. Şi acum suntem în aceeaşi echipă, care are o răspundere importantă pentru că de o guvernare bună depind rezultatele partidului”, a subliniat Victor Ponta.

Citeşte şi Victor Ponta a acceptat ordonanţa salariilor, deşi nu e de acord cu ea: S-ar fi zis că mă RĂZBUN pe Iohannis

Premierul a precizat că nu credea că Liviu Dragnea va candida pentru şefia PSD după retragerea sa din funcţie din cauza problemelor pe care şi el le are cu justiţia: „Politic, situaţia lui e la fel ca a mea. Şi cum PNL strigă de mine „Demisia!”… O să strige şi la Liviu Dragnea, dar el şi-a asumat chestia asta şi acum, când eu mă ocup 100% de guvern şi el 100% de partid, o să fim mult mai eficienţi”.

Citeşte şi Victor Ponta pleacă în concediu: Nu plec în Turcia, ci în concediu de odihnă, cu familia

„Mă simt în stare să fiu în continuare un premier performant şi faptul că nu mai am şi responsabilitatea de a conduce partidul e în acest moment un sprijin. E un moment în care pot să-mi folosesc toate forţele pentru asta”, a precizat şeful Executivului.