PRIMA REACŢIE a lui Victor Ponta după ce a fost trimis în judecată de DNA. Atac dur la procuror

Victor Ponta a avut, joi, o primă reacţie după ce a fost trimis în judecată de DNA. Premierul a scris pe Facebook că "singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani".

17 sept. 2015, 14:26
PRIMA REACŢIE a lui Victor Ponta după ce a fost trimis în judecată de DNA. Atac dur la procuror

Premierul Victor Ponta a fost trimis, joi, în judecată de DNA în dosarul Turceni-Rovinari. DNA a făcut anunţul în timp ce Victor Ponta era în sedinţa CSAT, iar premierul a reacţionat pe Facebook la ore bune de la anunţ.

Într-o postare pe Facebook, Ponta acuză  „obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani”.

„În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene – spune FMI! Cred cu tărie că acest lucru este realizabil, prin munca românilor și printr-o guvernare eficientă (și atunci, în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia crește, salariile și pensiile la fel, absorbim fonduri europene și ajutăm Republica Moldova, iar singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Victor Ponta şi Dan Şova, trimişi în judecată în dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS îi cere din nou DEMISIA lui Victor Ponta: „Imaginea României are mult de SUFERIT”