Victor Ponta pe Facebook: „Băsiștii siniştri ar merita tăvăliţi prin smoală, umpluţi cu pene şi fugăriţi”

Victor Ponta se laudă pe Facebook cu încasările la bugetul de stat în mandatul lui Dacian Cioloș cu legile date de el ca premier.

RomaniaTV.net
26 feb. 2016, 14:35
Victor Ponta pe Facebook: „Băsiștii siniştri ar merita tăvăliţi prin smoală, umpluţi cu pene şi fugăriţi”

Victor Ponta remarcă faptul că deși TVA și CAS au scăzut, încasările au crescut, în ciuda unor „atacurile din tara sau afara / toti impostorii, urechistii si”apostolii austeritatii” ( genul Ionut Dumitru si alti basisti sinistri) ar merita tavaliti prin smoala, umpluti cu pene si fugariti prin piata publica”.

Victor Ponta, pe Facebook: „Îmi este teamă să nu fim iar în situaţia în care ne dăm singuri foc la valiză”

„1 MILIARD de RON ( peste 200 milioane EURO) incasate in plus la buget in Ianuarie 2016 doar din TVA – desi a scazut cota de la 24 la 9% !!!

Incasari din CAS cu 11% mai mari desi am scazut cu 5 puncte procentuale!

Incasari din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF si activitatea Directiei Antifrauda!

Din acesti bani s-au acoperit fara nicio dificultate cresterile meritate de salarii de 25% educatie si sanatate, si 10% restul sectorului bugetar!

Si cu siguranta , daca exista vointa politica , reprezinta baza sustenabila pentru legea salarizarii si noi masuri de scadere a CAS!

Sunt foarte mandru ca am avut mintea si curajul sa implementam aceste masuri economice si sociale – si ca am rezistat la toate criticile si atacurile din tara sau afara / toti impostorii, urechistii si”apostolii austeritatii” ( genul Ionut Dumitru si alti basisti sinistri) ar merita tavaliti prin smoala, umpluti cu pene si fugariti prin piata publica.”, e mesajul lui Victor Ponta, acum simplu deputat PSD.