Victor Ponta pe Facebook: Conducerea mafiotizată a PSD foloseşte partid pentru bani, putere şi protecţie în faţa legii

Ponta, despre criza politică: Conducerea mafiotizată a PSD folosește Partidul, Guvernarea și Parlamentul doar pentru bani, putere și protecție în față legii, a scris fostul premier, vineri, pe Facebook, el arătând că se uită cu tristețe la un ”PSD condus de traseisti impostori de la PD și PRM , de feudali analfabeți și aroganți, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false, lacuri și fonduri de vânătoare furate de la stat”. 

12 ian. 2018, 12:53
Victor Ponta pe Facebook: Conducerea mafiotizată a PSD foloseşte partid pentru bani, putere şi protecţie în faţa legii

„Am intrat în PSD -ul condus de Adrian Năstase și în Guvernul care a dus România în NATO și în Uniunea Europeană / am condus PSD -ul și Guvernul care în 2012-2015 a scos România din dezastrul economic și social al „epocii Basescu”! Acum mă uit cu mare tristețe la un PSD condus de traseisti impostori de la PD și PRM , de feudali analfabeți și aroganți , de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false , lacuri și fonduri de vânătoare furate de la stat”, a afirmat Victor Ponta.

El mai spune că, așa ca și majoritatea covârșitoare a a celor care au votat în Decembrie 2016, este dezamăgit și indignat să vadă cum este abuzat acum votul său.

„Conducerea mafiotizata a PSD folosește Partidul, Guvernarea și Parlamentul doar pentru bani, putere și protecție în față legii-și apoi după ei „potopul” . Este foarte păcat-dacă din interiorul PSD nimeni nu are curaj și putere atunci trebuie construită în afară o speranța, o soluție de ieșire din criză-o alternativă! Asta voi face în 2018-2020″, a mai spus Ponta.

Victor Ponta nu a fost singurul critic al actualei conduceri a PSD.

  • Bănicioiu: PSD era un partid al oamenilor competenţi; tindem să devenim… un partid de scandalagii şi oportunişti

Deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu atrage atenţia că PSD ”tinde” să devină ”un partid de scandalagii şi oportunişti”, subliniind că premierii şi guvernele nu se pot schimba pentru a regla orgoliile.

”Eu cred că lucrurile ne scapă de sub control într-un mod brutal şi riscăm să ne pierdem busola! Am schimbat un premier (pe nu ştiu ce motiv), am schimbat miniştrii, am dat mulţi colegi afară (pe motive puerile şi orgolii rănite) şi la final ce am realizat? Guvernăm mai bine!? Facem ce se aşteaptă oamenii de la noi!? Nu putem schimba premieri şi guverne la fiecare 6 luni… Nu pentru a ne regla orgoliile între noi ne-au votat oamenii!
Dacă lăsăm patima şi luptele interne deoparte, am putea schimba viaţa românilor în mai bine, am avea timp şi energie pentru a construi o ţară aşa cum ne dorim cu toţii şi aşa cum PSD a făcut-o de fiecare dată când a guvernat şi mai ales aşa cum se aşteaptă oamenii de la noi! PSD era un partid al oamenilor competenţi (o recunoşteau chiar şi adversarii noştri) iar acum tindem să devenim… un partid de scandalagii şi oportunişti! Haideţi să redevenim ceea ce se aşteaptă oamenii să fim!!!”, a scris Bănicioiu, vineri, pe Facebook.