Victor Ponta, pe Facebook: URA care m-a înconjurat înainte şi după 16 noiembrie a fost înlocuită de bun-simţ

Premierul Victor Ponta a participat joi seara la o dezbatere organizată de „Club România" la Biblioteca Centrală Universitară "Carol I" despre agenda țării pentru 2015.

19 dec. 2014, 10:43
Victor Ponta, pe Facebook: URA care m-a înconjurat înainte şi după 16 noiembrie a fost înlocuită de bun-simţ

Cu această ocazie, prim-ministrul a lăudat calitatea elevată a participanților la discuții și atitudinea echilibrată a acestora, adăugând pe pagina sa de Facebook că a fost plăcut surprins de calitatea discuțiilor și analizelor.

„Am avut onoarea de a participa la o dezbatere organizată de „Club România”! (…) Am avut plăcuta surpriză să constat că în România oamenii mai pot să discute normal; că pot să asculte chiar dacă nu sunt de acord; că pot să se respecte chiar dacă sunt adversari; că pot avea inițiative chiar dacă asta le strică propriul confort sau le atrage antipatii!„, a afirmat Victor Ponta.

Totodată, prim-ministrul a adăugat că „pentru două ore lumea plină de patimă, înverșunare și chiar ura care m-a înconjurat înainte și după 16 noiembrie a fost total înlocuită de bun-simț, toleranță, analize profunde și idei sclipitoare”, încurajând organizatorii să continue seria evenimentelor.