Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Probabil la următoarele alegeri o să mă caute să fac iar poze. El a negociat coabitarea cu Băsescu

Fostul premier Victor Ponta este de părere că va redeveni o persoană de interes pentru PSD la următoarele alegeri când va fi plimbat prin ţară pentru poze. 

RomaniaTV.net
14 mart. 2017, 11:44
Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Probabil la următoarele alegeri o să mă caute să fac iar poze. El a negociat coabitarea cu Băsescu

Eu sustin guvernul, partidul. S-a lamurit situatia, am incheiat episodul. Nu am vorbit cu Dragnea de cand mi-am dat demisia. Probabil la următoarele alegeri o sa ma caute sa fac iar poze„, a declarat Victor Ponta la DC News.

Victor Ponta a mai afirmat că nu regretă acest episod şi asta deoarece în acest mod şi-a exprimat libertatea de a-şi spune opiniile: „A fost un episod neplăcut, dar util. Lucrurile au fost neplăcute, dar necesare, din punctul meu de vedere, s-au lămurit pentru toată lumea și, gata, de aici încolo mergem mai departe. Mă refer la faptul că domnul Dragnea conduce partidul, Guvernul, Camera Deputaților, iar eu îmi spun opiniile, unele pozitive, altele poate o să mai supere, dar mi-am câștigat această libertate. Altfel, dacă această libertate a mea îl supăra de domnul Dragnea, folosea demisia. Sunt singurul din cei 600.000 de membri care înțeleg că uneori mai are și critici sau lucruri cu care nu e de acord”, a mai spus acesta. 

În ceea priveşte relaţia de prietenie dintre el şi Liviu Dragnea, Ponta a spus că lucrurile au fost prezentate nereal pentru oameni întrucât ei doi nu sunt prieteni:

A fost o chestiune prezentată nereal pentru oameni. Nu suntem prieteni, nu discutăm, nu ne sfătuim. Și povestea aia cu Victor care poate să fie în toate funcțiile, nu sunt în nicio funcție, nu i-am cerut nicio funcție, nu mi-a dat nicio funcție. Nu e cazul, deciziile pe care le ia și le asumă. Unele sunt bune„, a mai adăugat Victor Ponta.

Ponta: Liviu Dragnea a fost cel care a negociat pactul de coabitare cu Traian Băsescu

Iulian Chifu, fostul consilier prezidențial al lui Băsescu, a confirmat declarația lui Victor Ponta potrivit căreia că Liviu Dragnea a fost cel care a negociat faimosul pact de coabitare cu Traian Băsescu.

Fostul premier a adăugat că Liviu Dragnea cu Iulian Chifu, fost consilier prezidențial, au negociat termenii pactului de coabitare: „Ei au pregătit draftul și noi am mers acolo”, a adăugat Victor Ponta. „Da, este adevărat”, a spus Iulian Chifu pentru A3.