Victor Ponta pune treburile țării înaintea celor de partid

Primul-ministru Victor Ponta si-a asumat, marţi, coordonarea actiunii autoritatilor care se lupta cu inundatiile si viitura din sudul tarii.

29 iul. 2014, 12:48
Victor Ponta pune treburile țării înaintea celor de partid

Victor Ponta a participat la reuniunea celor responsabili cu gestionarea situatiei, urmand a se deplasa in zonele afectate de intemperii.

Reamintim faptul ca astazi, la Craiova, este organizat Consiliul National al PSD, eveniment la care liderul PSD urmeaza sa isi anunte oficial candidatura la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, primul-ministru pare ca a decis sa lase de-o parte problemele politice, preocupandu-se de rezolvarea problemelor cu care se confrunta acum oamenii din sudul tarii.

Prim-ministrul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au condus, marţi, un comandament de urgenţă la Craiova în legătură cu inundaţiile care afectează Oltenia.

„Nimeni nu a păţit nimic. Nu vreau să băgăm panica în oameni pentru că trebuie să fim organizaţi”, a declarat Victor Pontaarătând că evacuările care au fost anunţate pe Valea Gilortului au doar caracter preventiv, iar autorităţile supraveghează cu atenţie digul din zonă. Totodată, Ponta a anunţat că va merge la faţa locului pentru a evalua situaţia. „Bengeşti e aproape de Baia de Fier unde am domiciliul şi am să mă duc acolo”, a mai spus Ponta.

CITEŞTE ŞI Comandament de urgenţă pe tema inundaţiilor. Ponta: Nu vreau să băgăm panica în oameni