Victor Ponta: Sâmbătă, la Mamaia s-a facturat cât tot sezonul trecut

Minivacanţa de 1 Mai le-a băgat o mulţime de bani în buzunare patronilor de pe Litoral. O spune chiar premierul Victor Ponta, care a anunţat, la începutul şedinţei de guvern de miercuri, că din informaţiile pe care le-a primit reiese că numai sâmbătă la Mamaia s-a facturat "cât în tot sezonul trecut".

06 mai 2015, 11:51
Victor Ponta: Sâmbătă, la Mamaia s-a facturat cât tot sezonul trecut

Premierul Victor Ponta a legat informaţiile privind încasările uriaşe de la Mamaia de măsurile luate pentru combaterea evaziunii fiscale.

„Am fost informat (…) că sâmbătă, pe litoral, la Mamaia s-a facturat cât în tot sezonul trecut. Probabil, ori au fost doar sâmbătă miile de oameni de anul trecut, fie, de fapt, s-a întâmplat altceva. (…) Marea evaziune fiscală, combătută prin măsuri pe care nu le vedem la televizor, ne-a adus un miliard de euro în plus la buget în primele luni. Mica evaziune fiscală reflectă o mentalitate pe care trebuie să o schimbăm și îmi asum toate riscurile: că pierdem voturi, că mă critică jurnaliști evazioniști sau politicieni populiști. Îmi asum aceste lucruri și vreau să facem asta”, a spus premierul.