Victor Ponta şi Daniel Constantin, la Indagra: Cea mai bună măsură în 4 ani de guvernare, reducerea TVA la alimente

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri că cea mai bună măsură luată de Guvernul condus de el a fost scăderea TVA la 9% pentru produsele alimentare.

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 11:57
Victor Ponta şi Daniel Constantin, la Indagra: Cea mai bună măsură în 4 ani de guvernare, reducerea TVA la alimente

Deputații Victor Ponta și Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii, au vizitat, vineri, Târgul Indagra.

„De fiecare dată când mă întreabă cineva care a fost cea mai bună măsură luată în 4 ani de guvernare, de fiecare dată spun că atunci când am redus la 9% TVA pentru alimente și aici este și rolul lui Daniel (Constantin—n.r.) că m-a bătut la cap, al celor din industria alimentară și chiar cred că încă trăiesc acum din acea reducere”, a afirmat Ponta.

El a menționat, însă, că urmează creșteri de prețuri și „se vor scumpi toate”.

„Însă, într-adevăr, acum cu prețurile la energie, cu prețurile la salarii, cu concurența din afară, o să avem și creșteri. Din păcate, după cum ați văzut, lucrurile nu arată la fel de bine, dar măcar din 2013 și până acum trăiesc din reducerea aceea de TVA și bine că s-a întâmplat”, a spus Ponta.

Victor Ponta și Daniel Constantin au vizitat mai multe standuri, unde au gustat din diferite produse, cum ar fi icre și fasole bătută. La standul Rompan au fost informați de către președintele patronatului, Aurel Popescu, că, odată cu noua majorare a salariului mediu pe economie, o să crească prețul pâinii. Cei doi au gustat și brânzeturi, ciocolată, plăcinte.