Victor Ponta: Uraganul „Liviu” chiar produce pagube uriaşe şi nu se opreşte până în 2019, când nu mai rămâne nimic în picioare

Fostul premier Victor Ponta vorbeşte, într-un mesaj postat pe Facbook, despre "Uraganul Liviu”, care "chiar produce pagube uriaşe şi nu se opreşte până în 2019, când nu mai rămâne nimic în picioare".

02 oct. 2017, 10:30
Victor Ponta: Uraganul „Liviu” chiar produce pagube uriaşe şi nu se opreşte până în 2019, când nu mai rămâne nimic în picioare

Victor Ponta a mers, luni, la deschiderea anului universitar la Universitatea de Ştiinţe Agronomice, el postând o fotografie în care este la ceremonie alături de Sorin Cîmpeanu, rectorul instituţiei de învăţământ, şi de “absolventul” Daniel Constantin.

El spune că, în loc să vorbim despre educaţie, trebuie să ne îngrijorăm de ratele la credite sau de preţurile la carburanţi, pentru că „Uraganul Liviu” chiar produce pagube uriaşe.

„Ce păcat că, în loc să vorbim azi despre educaţie, chiar trebuie să ne îngrijorăm despre economie (raţe la credite, preţuri la carburanţi şi energie, companii naţionale jefuite de toate rezervele, etc)! Degeaba se luptă “prietenii” să acopere această realitate-lucrurile merg din rău în mai rău / Uraganul “Liviu” chiar produce pagube uriaşe şi nu se opreşte până în 2019, când nu mai rămâne nimic în picioare”, a scris Ponta pe Facabook.

Citeşte şi: Liviu Pop le cere profesorilor şi părinţilor să aibă încredere în universităţile din România