Victor Ponta, replică pentru Dragnea: „Eu nu am tăiat porcul la T14 şi nici nu căram vinuri scumpe la K2 ca să mă ajute cu dosarele

Victor Ponta, liderul Pro România, reacţionează rapid după ce Liviu Dragnea l-a atacat în Consiliul Naţional al PSD.

16 dec. 2018, 16:36
Victor Ponta, replică pentru Dragnea: „Eu nu am tăiat porcul la T14 şi nici nu căram vinuri scumpe la K2 ca să mă ajute cu dosarele

Dacă Dragnea a afirmat că „unii se înghesuie la un partid securist, făcut de securişti pentru securişti”, fostul premier aminteşte cum stăteau lucrurile acum câţiva ani.

„Eu nu am tăiat porcul la T14 şi nici nu căram vinuri scumpe la K2 ca să mă ajute cineva cu dosarele. Mă acuză exact cum spunea şeful lui, Băsescu. Nici nu l-a dus mintea la ceva mai deştept”, a declarat Victor Ponta pentru STIRIPESURSE.RO.

Fostul premier, Victor Ponta, a publicat în 2018 o nouă fotografie în care liderul PSD, Liviu Dragnea, apare alături de principalii reprezentanți ai așa-zisului stat paralel, Laura Codruța Kovesi și George Maior. 

Victor Ponta a declarat ulterior că fotografia a fost făcută în 2014, la una dintre vilele de protocol ale SRI, cu ocazia unei zile de naștere.

Potrivit unor surse, fotografia a fost făcută la K2, unul dintre sediile de protocol ale SRI din București.

În 2014, Liviu Dragnea era trimis în judecată de DNA-ul condus de Laura Codruța Kovesi în dosarul ”Referendumul”, în care a fost condamnat definitiv în 2016 la 2 ani de închisoare cu suspendare.