Victor Rebengiuc: Toată conducerea ţării e formată din nişte semidocţi. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul

Victor Rebengiuc a dezvăluit care este motivul pentru care nu a acceptat să joace în Moromeții 2 şi care este oful legat de conducerea ţării.

12 oct. 2017, 10:29
Victor Rebengiuc: Toată conducerea ţării e formată din nişte semidocţi. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul

„Nenorocirea este că sunt destul de bătrân și, de la o vârstă destul de frageda, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism… si nu-mi place asta. Nu m-am împacat cu comunismul. A existat o scurtă perioada, de incercare de a uita comunismul si de a trece la lucruri mai placute, dar vad ca în ultima vreme, se insista sa ne intoarcem din nou în perioada comunistă. Lucrul ăsta mă enervează și nu cred că merităm asa ceva. Toata conducerea tarii e formata din niste semidocți, niste oameni fara pregatire, care, pentru noi cei care mai citim o carte și mai știm ce se întâmpla în lume, nu sunt buni. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul si PSD-ul.”, a declarat actorul Victor Rebengiuc, potrivit Ziarul Metropolis.

Artistul a vorbit despre România de azi, despre motivele care l-au facut să nu accepte sa filmeze în „Morometii 2” (o naveta obositoare si schimbarea distributiei) si despre „generatia de aur”.

„Reinvie cenzura. În forme economice mai ales. Îl arunci pe om afara, rămâne pe drumuri, n-are ce să mai mănânce. Și situatia asta te obliga pana la urma, te tenteaza cumva… Cenzura exista și acum, a existat și atunci. Sunt filme care au fost interzise. Filme în care am și jucat.”, a declarat Rebengiuc.

Cadre din filmul “Moromeții 2”, în regia lui Stere Gulea, au fost trase miercuri dimineață în centrul istoric al Slatinei. Decorul pe strada  Lipscani, din municipiu, a fost pregătit de mai bine de o săptămână, deși în film imaginile vor reprezenta doar trei minute de acțiune.