Victor Slav a făcut anunţul: „Eu şi Bianca vom…”

Victor Slav a pus punctul pe "i"! Fostul prezentator Meteo spune că este foarte stăpân pe viaţa lui şi pe tot ce se întâmplă în ea. Slav a spus că are o relaţie foarte bună cu Bianca, dar că nu mai vrea să-şi facă planuri de viitor, screi spynews.ro.

25 oct. 2014, 10:14
Victor Slav a făcut anunţul: „Eu şi Bianca vom…”

Victor Slav a acordat un interviu emisiunii „Agentul VIP” în cadrul căruia a lămurit lucrurile referitoare la relaţia pe care o are cu fosta soţie, Bianca Drăguşanu. Fostul băiat de la Meteo spune că accidentul Biancăi i-a apropiat din nou, însă că acum controlează foarte bine ceea ce se întâmplă în viaţa lui.

„Vreau să cred că toţi trăim pentru dragoste. Dacă nu ai un pic de gelozie, nu există sentiment. Eu simt când se pune punct şi am învăţat asta din relaţiile anterioare. Când am pus punct, am pus punct. Şi eu simt asta, vine din interior. Momentul care ne-a apropiat mai mult a fost incidentul acela pe care l-a avut ea şi a mers la spital. Suntem nişte oameni, părerea mea că suntem maturi, suntem la o vârstă, am trecut prin nişte lucruri. nu ne facem planuri. nu catalogăm relaţia în niciun fel: nu spunem că suntem iubiţi, că în 2-3 luni ne mutăm împreună, apoi ne recăsătorim şi facem copiii. Suntem bine şi atât. Controlez foarte bine ce se întâmplă în viaţa mea acum”, a declarat Victor Slav la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au divorţat la numai 3 luni de la nuntă, după ce blonda a fugit la Paris cu fostul iubit Adrian Cristea.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, surprinşi în timp ce se sărutau tandru. Împăcarea lor nu mai este un secret