Victor Slav nu mai suportă atacurile lui Cristea: Daca iubirea e asa de mare, de ce nu sunt acum împreună

Adrian Cristea a scos la iveală numeroase răspunsuri la întrebările care planează asupra "telenovelei" dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Fotbalistul a făcut acuzaţii grave la adresa prezentatorului. După ce Adi Cristea a insinuat că Victor Slav ar fi bătut-o pe Bianca, dar şi că i-a prins pe cei doi amorezi de mai multe ori decât paparazzi, prezentatorul de la meteo îi dă replica.

18 feb. 2014, 18:45
Victor Slav nu mai suportă atacurile lui Cristea: Daca iubirea e asa de mare, de ce nu sunt acum împreună

Victor Slav a făcut noi declaraţii LaMaruta.

„Interesul meu este să închid acest conflict, să punctez ce era de punctat şi să concluzionăm. El a spus că sunt naiv. Nu ştiu cine e mai naiv, dacă el crede că la noi nu s-a consumat noaptea nunţii şi că n-am avut nicio relaţie ca soţ şi soţie. Am asistat la insistenţele lui foarte mult, dacă vorbim din martie până în decembrie. El a vrut să dea în mine şi să o protejeze pe ea”, sustine prezentatorul meteo.

Află: Dezvăluirile INCENDIARE despre relaţia cu Bianca Drăguşanu i-au adus o căruţă de bani lui Adrian Cristea

Victor Slav o să turbeze. Au apărut în presă PRIMELE FOTOGRAFII cu Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea în Paris

Prezentatorul a ţinut să vorbească şi despre acuzaţiile lui Cristea legate de nunta sa. „Eu lucrez la un trust şi era normal ca această nuntă să fie filmată cu trustul. Nu include obligaţia de a ne căsători, cununia nu a fost filmată de nimeni. Dacă era un cotract, aşa cum susţine el, ar fi trebuit să se vadă mai multe. În acest moment, daca iubirea dintre ei e asa de mare, de ce nu sunt acum împreună? Dacă îmi dadeam seama ca sunt un ghimpe intre ei si ca ea il doreste pe Cristea, as fi renuntat. Eu nu stiu care este problema lui. Eu m-am retras, e frustrare mare, sa stea linistit, nu inteleg de ce a aparut, a vrut sa ma denigreze”, a mai spus el.

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci „neintelegeri iremediabile intre parti”.