Victor Slav şi Bianca Drăguşanu divorţează azi? S-au împlinit cele 30 de zile de la depunerea actelor la notar

Este ziua Z pentru cuplul Bianca Drăguşanu-Victor Slav. Astăzi se împlinesc cele 30 de zile de când cei doi au depus actele de divorţ la notar. Numai că vestea unei eventuale despărţiri nu ar pica prea bine pentru Bianca. Astăzi, ea îşi sărbătoreşte şi ziua de naştere.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 06:56
Victor Slav şi Bianca Drăguşanu divorţează azi? S-au împlinit cele 30 de zile de la depunerea actelor la notar

Astăzi se împlineşte termenul de 30 de zile dat de notar cuplului Victor Slav şi Bianca Drăguşanu pentru a se decide dacă divorţează sau nu. Până acum, Bianca a incercat disperată să-l facă pe Victor să se răzgândească. Numai că Victor a decis să meargă mai departe cu divorţul.

La 5 luni de la nuntă, cei doi au ajuns la divorţ după ce Bianca a plecat de acasă şi nu i-a mai răspuns soţului la telefon timp de 4 zile. Era de fapt la Paris, cu fostul iubit, Adrian Cristea.

Pentru că marea despărţire uremază să aibă loc chiar de ziua ei de naştere, Bianca şi-a făcut şi o schimbare de look. A postat pe pagina de facebook o fotografie cu ea blondă, însoţită de mesajul „Mă pregătesc de azi pt petrecerea de ziua mea!!” Vezi: Bianca Drăguşanu, schimbare uimitoare de look: Nu o mai recunoşti FOTO