Victor Slav şochează la câteva zile după divorţ. Declaraţia lui o va bucura pe Bianca Drăguşanu

Dragostea dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea a fost una bolnavă. O spune chiar fostul soţ al roşcatei Victor Slav. Sătul să se mai vorbească urât despre relaţia Biancăi cu fotbalistul, prezenatorul meteo a explicat într-un interviu cum a văzut el relaţia dintre cei doi.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 09:08

Căsătorit, înşelat şi divorţat în doar 6 luni, Victor Slav încă îi ţine partea fostei sale soţii. Mai mult, băiatul de la meteo încearcă să îi găsească scuze Biancăi pentru relaţia cu Cristea.

„Între aceşti doi oameni nu a existat niciodată dragoste. A fost o dragoste bolnavă şi prelungită la extrem, nu este dragoste. Mereu a avut o frustrare: De ce acest om o înşeala sistematic? Erau împreună 2-3 luni după care despărţiti o perioadă pentru că el o înşela. Intervenea furia, era nervoasă, nu înţelegea şi mereu se întorcea în ghenunchi ma întorc la tine. Atunci orgoliul ei era hrănit şi se simţea: bai vezi, tot la mine vii”, a spus Victor Slav LaMaruta.

Vezi şi: SURPRIZĂ NEAŞTEPTATĂ. Ce CADOU i-a făcut Victor Slav Biancăi FOTO

Cât despre comportamentul lui Adi Cristea, Victor Slav îl pune pe seama unor traume din copilărie. Şi cu toate că a fost înşelat, Victor Slav nu renunţă la Bianca. El a declarat că îi va fi în continuare alături deşi nu mai are nicio aşteptare de la relaţia lor şi nici planuri de viitor comune.

Vezi şi: BIANCA DRĂGUŞANU, mesaj pe Facebook pentru Victor Slav

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav pare să fie mai solidă după ce au divorţat. De când au redevenit burlaci, cei doi s-au întâlnit zilnic, iar joi seară au ieşit la film, în mall. Ca să nu dea de bănuit, Victor a venit cu un prieten, iar Bianca a renunţat la maşina sa şi a apelat la serviciile unui amic.

Victor a fost primul care a ajuns la cinematograf, impreuna cu un prieten. Cateva minute mai tarziu, a a aparut si roscata. Ea a fost asteptata de prietenul lui Victor. Acesta a luat-o in „primire” si a condus-o in sala de cinema.

Oficial, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează o familie din 10 martie, când, de comun acord, au semnat actele de divorţ la notar.

CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu se vor DESPĂRŢI niciodată. Află ce îi leagă pe cei doi