Victor Wili Apreutesei şi Ciprian Miron, numiţi adjuncţi ai IGPR

IGPR are doi noi adjuncţi. Victor Wili Apreutesei - fost director al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor şi Ciprian Miron - fost adjunct la IPJ Cluj şi fost ataşat de afaceri interne în Statele Unite ale Americii, MAI explicând că echipa de conducere a IGPR a fost completată pentru "eficientizarea actului managerial".

29 mart. 2018, 10:47
Victor Wili Apreutesei şi Ciprian Miron, numiţi adjuncţi ai IGPR

„La propunerea şefului Poliţiei Române, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a semnat astăzi actele administrative pentru împuternicirea în funcţiile de adjuncţi ai inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române ale chestorului de poliţie Victor Wili Apreutesei şi comisarului şef de poliţie Ciprian Miron”, anunţă MAI, care argumentează că „echipa de conducere a Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost completată pentru eficientizarea actului managerial”.

Chestorul de poliţie Victor Wili Apreutesei a ocupat până în prezent funcţia de Director al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, structură a Poliţiei Române care „a realizat şi coordonat proiecte importante la nivel naţional şi internaţional, în domenii de prevenire a infracţionalităţii”.

Potrivit MAI, comisarul şef de poliţie Ciprian Miron a ocupat până în prezent funcţia de adjunct al Inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Anterior,  a ocupat funcţii de execuţie şi de conducere în cadrul Poliţiei Române, a fost ataşat de afaceri interne în Statele Unite ale Americii şi a absolvit, în anul 2009, cursurile Academiei FBI din Quantico, Virginia.