Victorie în instanţă pe Antonia şi Alex Velea. Copiii vor purta şi în acte numele artistului

Victorie în instanţă pentru Antonia şi Alex Velea. Judecătorii au decis, copiii Antoniei vor putea purta şi în acte numele de familie Velea. Din actele copiiilor va dispărea numele Castellano.

26 apr. 2018, 15:50
Victorie în instanţă pe Antonia şi Alex Velea. Copiii vor purta şi în acte numele artistului

După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorț cu Vincenzo Castellano și cel de recunoaștere a paternității lui Alex Velea,  Antonia poate răsufla ușurată. Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim și Dominic, așa că din actele micuților va dispărea definitiv numele Castellano.

Din 2014, de când i s-a născut primul băiat, Alex Velea (33 de ani) a trăit cu amărăciunea că în certificatul de naștere al copilului apărea în dreptul tatălui numele de Vincenzo Castellano. Asta pentru că atunci când a născut, Antonia (29 de ani) era încă nevasta italianului, de care nu a reușit să divorțeze oficial nici acum. Povestea s-a repetat și în 2016, când a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului Alex-Antonia, Akim.

După mai multe termene de judecată, pe 24 aprilie a venit și verdictul, ca o mană crească pentru Alex Velea. Băieții lui, Dominic și Akim, vor purta în actele numele tatălui lor, scrie clisk.ro. 

Iată cum sună decizia magistraților: „Constată că pârâtul Castellano Vincenzo nu este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Constată că reclamantul Velea Alexandru-Ionuţ este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Dispune modificarea numelui minorilor, care urmează să poarte numele tatălui, respectiv Velea. Dispune efectuarea menţiunilor corespunzătoare pe actele de naştere ale minorilor. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru să se exercite, în comun, de ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ. Obligă ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ, să contribuie la cheltuielile privind creşterea, îngrijirea şi educarea minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru în natură, până la concurenţa procentului de 1/6 din veniturile nete încasate, pentru fiecare dintre copii, de la data cererii de chemare în judecată (26 octombrie 2016) şi până la majoratul beneficiarilor. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24 aprilie 2018”.