Videochat-ul, un job bănos: Câştigurile zilnice la Lucky Studio din Iaşi pot depăşi 5.000 de lei VIDEO

Pentru foarte multe fete din România, videochatul înseamnă șansa unor câștiguri financiare mari fără prea multe eforturi. Fie că au nevoie de bani pentru a depăși perioade mai grele sau pur și simplu pentru a se distra, acest job le poate ajuta imediat. Pentru a vedea care sunt fetele cu succes în acest domeniu, am mers la unul dintre cele mai importante studiouri de videochat din Iași și din țară.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 16:48
Videochat-ul, un job bănos: Câştigurile zilnice la Lucky Studio din Iaşi pot depăşi 5.000 de lei VIDEO

Simona, model de videochatul Lucky Studio din Iași: „Bună, sunt Simona și am plăcerea să fiu modelul care a primit cei mai mulți bani din acest studio de videochat într-o zi de program. Pentru cine e curioasă să știe suma, pot spune a fost vorba de 5.600 de lei, bani pe care i-am primit imediat după orele de muncă. Așa cum bănuiți, pot spune că a fost o surpriză frumoasă și pentru mine. Astfel, deși în mod normal câștig între 400 și chiar 800 de lei pe zi, faptul că admiratorul meu din America a plătit atât de mult ca să mă vadă doar pe mine e ceva grozav. Înseamnă mai mulți bani decât câștigă toată familia mea într-o lună! Asta mi-a dat convingerea că, dacă sunt ambițioasă, aici nu există limite la câștiguri. Așa că sper să-mi meargă foarte bine și de acum încolo!”

Trainingul și grija față de aspectul personal aduc mari câștiguri financiare fetelor. Aceste lucruri ne sunt explicate de trainerul și casiera studioului ieșean.

Alina, trainer la videochatul Lucky Studio: „Salut, eu sunt Alina și le ajut pe fetele noi din studio să facă progrese cât mai rapide în videochat. Mai exact, câștigurile mari de bani depind întotdeauna de felul în care o fată vorbește cu membrii de pe site-urile online, de felul în care se îmbracă, de atitudinea ei. Din fericire, spre deosebire de alte joburi, toate aceste lucruri pot fi învățate doar în câteva luni. Totuși, pentru a avea succesul Simonei, și celelalte fete trebuie să-și dea un pic interesul. Dar pentru așa de mulți bani, cred că merită din plin!”

Fie că fetele din studioul de videochat ieșean câștigă 300 sau 5.600 de lei în 8 ore lucrate, toți banii din acest studio sunt plătiți pe loc, la sfârșitul programului de muncă. Și pentru că aici lucrează peste 160 de modele, în fiecare zi sunt foarte mulți bani de numărat și de plătit.

Elena, casieră la videochatul Lucky Studio din Iași: „Bună ziua, sunt doamna Elena, una dintre cele 4 casiere de la studioul nostru! Cea mai mare plăcere a zilei e când fetele termină programul și vin să-și încaseze banii. Deși pentru mine e câteodată obositor să lucrez cu sume atât de mari, când le văd cât de bucuroase sunt, parcă mă înveselesc și eu. Sunt fete tinere și frumoase și merită toți banii pe care îi câștigă aici. Să știți că eu țin tare mult la ele și sper să le meargă tot mai bine, și să le număr cât mai mulți bani în fiecare zi!”