VIITORUL – CRAIOVA 0-2: Campioana, la retrogradare!

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I.

20 aug. 2017, 10:33
VIITORUL – CRAIOVA 0-2: Campioana, la retrogradare!

UPDATE: VIITORUL – CRAIOVA 0-2. Golurile au fost marcate de Alexandru Mitriţă, în minutele 27 şi 71.

0-1: Mitriţă a înscris din 9 metri, profitând de o greşeală comisă de Coman.

0-2: Acelaşi Mitriţă a stabilit scorul final cu o „scăriţă”, după o pasă de la Tiago.


Un adversar tânăr, talentat, cu un antrenor cu organizare foarte bună, o echipă care are tehnică, are viteză. Ne gândim la rezultat, ne gândim la victorii şi jucăm acasă. Gândul e unul singur, de a câştiga meciul, a lua trei puncte„, a declarat managerul tehnic al Viitorului, Gică Hagi.

Noi încercăm să continuăm cu aceste rezultate şi să ne îmbunătăţim prestaţiile şi calitatea jocului„, a spus şi antrenorul lui CS U Craiova, Devis Mangia.

Vestea bună pentru olteni este revenirea în lot a căpitanului Băluţă, care a lipsit la ultimele două meciuri din cauza unei accidentări. Băluţă şi Mitriţă au jucat la Viitorul în perioada 2013-2014.

Şi pe Băluţă, şi pe Mitriţă îi cunosc foarte bine, le ştiu calităţile, ştiu în ce fel joacă şi o să ştim exact ce să facem la ora meciului„, a afirmat şi Ionuţ Vînă.

 

ECHIPELE PROBABILE

Viitorul (4-3-3):
 Ramniceanu – Dumitras, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea – D. Lopez, D. Dumitrescu, Vana – Chitu, Tucudean, Fl. Coman
Absenti: Casap, Tordai, Taru, Cicaldau, Purece

CS U Craiova (4-2-3-1): Calancea – Dimitrov, Spahija, Ferreira, Briceag – Zlatinski, Screciu – Gustavo, Mitrita, Bancu – Baluta