Viitorul lui Hagi nu e în cupele europene. Ce spune „Regele” despre returul Ligii 1

Gică Hagi, finanţatorul echipei Viitorul Constanţa, nu vrea să se gândească la cupele europene, deşi principalale candidate şi-au pierdut dreptul de a mai juca la nivel continental, după ce au intrat în insolvenţă.

11 feb. 2015, 13:49
Viitorul lui Hagi nu e în cupele europene. Ce spune „Regele” despre returul Ligii 1

Petrolul, CFR Cluj şi Dinamo şi-au pierdut dreptul de participare în cupele europene, iar rivalele din campionat au început să-şi facă planuri de Europa. Nu însă şi Gheorghe Hagi, care vrea să o ia pas cu pas şi să construiască o echipa solidă.

Citeşte şi Bogdan Stelea, dezvăluiri INCREDIBILE despre GICĂ HAGI

Chestionat în legătură cu acest subiect, Hagi a declarat la Dolce Sport: „Pentru început noi avem lupta noastră, să rămânem în prima ligă, să câştigăm cât mai multe meciuri, să avem acelaşi spirit la fiecare meci. Sperăm să facem punctele necesare să rămânem în prima ligă„.

Totodată, Hagi ştie ce trebuie să se întâmple pentru că fotbalul românesc să revină la viaţă. „Sportul trebuie să fie finanţat, ca să construim echipe importante, care să se bată în Europa. În aceste momente este mai uşor să iasă un sportiv, dar este mai greu să construim echipe competitive, este mult mai greu să facem ceea ce a fost pe vremea noastră„, a mai spus Hagi, la Dolce Sport.