Steaua, prima înfrângere în Liga Europa. Dică a folosit o echipă experimentală la Plzen

VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0. FCSB a pierdut primul său meci în actuala ediţie a Ligii Europa, dar elevii lui Dică aveau deja asigurată calificarea în primăvara Ligii Europa.

23 nov. 2017, 08:34
Steaua, prima înfrângere în Liga Europa. Dică a folosit o echipă experimentală la Plzen

VIKTORIA PLZEN – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2017 PRO TV. În deplasarea de la Plzen, Nicolae Dică a mizat pe jucători pe care i-a folosit mai puţin în acest sezon, însă aceşti nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Nici chiar renegatul Alibec, autorul unei ratări monumentale, singur cu portarul, în minutul 20.

Scorul pauzei a fost 0-0, dar cea mai importantă fază s-a consumat în minutul 32, la poarta Stelei, când Enache a scos de pe linia porţii. Imediat după pauză s-a consemnat însă deschiderea scorului. La o greşeală a lui Junior Morais, dar şi a arbitrului, care nu a semnalizat un ofsaid, Petrzela a trimis balonul în poarta noastră. Kopic a dublat avantajul gazdelor în minutul 77, după ce poartarul nostru, tânărul Vlad, reuşise în primă fază să respingă şutul aceluiaşi jucător.

2-0 pentru cehi a fost scorul final, dar Steaua şi-a asigurat deja prezenţa în primăvara europeană încă din etapa trecută. În ultimul meci din grupe, peste două săptămână, roş-albaştrii vor juca acasă, cu Lugano.

Clasament:

1. FCSB  5 3 1 1 8:5 10
2. Plzen 5 3 0 2 11:8 9
3. Lugano 5 2 0 3 7:10 6
4. H. Beer Sheva 5 1 1 3 5:8 4

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 78 GOOOL Plzen. Cehii marchează cu şansă, însă acţiunea lor a fost spectaculoasă. Vlad scoate cu picorul un ţut al lui Kopic, apoi din deviere migea iese din careu şui ajunge la Kollar, care şutează din vole, iar Koic deviază cu capul şi păcăleşte defensiva noastră. Viktoria Plzen – FCSB 2-0.

Min. 58 Şut Bălaşa, din lovitură liberă de la aproape 30 de metri, balonul trece puţin pe lângă poarta cehilor.

Min. 53 Ocazie uriaşă a cehilor. Dintr-o degajare mingea a ajuns în trei secunde la Kopic, care a scăpat singur cu Vlad, însă a tras pe lângă poartă.

Min. 50 GOOOL Plzen! Petrzela marchează din 6 metri, după o acţiune bine legată a cehilor. Viktoria Plzen-FCSB 1-0. Se pare că Petrzela se afla în ofsaid, dar reuşita a fost oricum validată.

Min. 48 Repriza începe cu un şut al lui Alibec din afara careului, dar Hruska scoate de lângă bară.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 33 Enache scoate de pe linia porţii! Reznicek reia cu latul din 6 metri, Vlad era bătut, dar fundaşul nostru, cu un efort disperat, a reuşit să salveze Steaua de la primirea unui gol.

Min. 32 Alibec trage periculos din lovitură liberă de la 35 de metri, mingea se duce puţin pe lângă poartă.

Min. 27 Şut Limbersky, prinde Vlad.

Min. 24 Ocazie a cehilor. O centrare în faţa porţii noastre trece prin careul mic, fără să fie reluată de vreun jucător al Viktoriei.

Min. 20 Alibec ratează cea mai mare ocazie a partidei. Atacantul nostru scapă singur spre poarta adversă, dar trage prost de la aproape 20 de metri, pe jos, iar Hruska reţine.

Min. 10 Este rândul cehilor să irosească o situaţie de gol. Petrzela îş întoarce pe Florinel Coman şi trage din unghi, dar în plasa laterală.

Min. 6 Ocazie Steaua! Golofca a trimis un şut puternic de la marginea careului, sub bară, dar portarul Ales Hruska a respins cu vârful degetelor în corner.

Min. 1 A început meciul de la Plzen.

Componenţa formaţiilor:

PLZEN: Hruska – Reznik, Hejda, Hubnik, Limbersky – Horava, Hrosovsky – Petrzela, Kolar, Kopic – Reznicek.

FCSB: Vlad – Enache, Planic, Bălașa, Morais – Ov. Popescu, Filip – Golofca, Man, Coman – Alibec.

LIVE STREAMING TELEKOM SPORT.

FCSB e deja calificată în primăvara europeană, dar meciul cu Viktoria Plzen, nu va fi tratat lejer de Tănase și compania. Nicolae Dică a anunțat înaintea celei de-a patra întâlniri directe dintre cele două echipe, din acest sezon competițional, faptul că formația pe care o antrenează vrea neapărat victoria.

„Chiar dacă suntem calificați noi suntem foarte motivați, am venit să câștigăm acest joc. Nu am venit în excursie în Cehia, ne dorim foarte mult să terminăm grupa pe primul loc”, a spus Dică înainte meciului.


VIKTORIA PLZEN – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2017 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT. Dică trimite rezervele şi fotbaliştii scoşi la vânzare de Becali contra echipei care a atins perfecţiunea în Cehia. Roș-albaștrii sunt la al 4-lea meci cu formația din Cehia, pe care au mai învins-o de două ori, 4-1 (în Cehia) și 3-0 (la București), dar au și remizat o dată.

Plzen – FCSB. Lotul deplasat de Dică în Cehia și absenții roș-albaștrilor

Antrenorul roș-albaștrilor a deplasat un lot format din 18 jucători și a pregătit câteva surprize pentru echipa de start. Din lotul deplasat în Cehia nu fac parte Pintilii, Teixeira, Momcilovic și Benzar, ultimii doi fiind accidentați.

Lotul FCSB pentru meciul cu Plzen:

Portari: Niță, Vlad
Fundași: Enache, Larie, Bălașa, Planic, Morais
Mijlocași: Filip, Nedelcu, Popescu, Man, Coman, Tănase, Budescu, De Amorim, Golofca
Atacanți: Alibec, Gnohere

Plzen – FCSB. Alibec titular

Dică s-a hotărât asupra atacantului pe care-l va folosi în această seară. Tehnicianul de 37 de ani va miza pe Denis Alibec, în detrimentul lui Harlem Gnohere. Atacantul de 26 de ani nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, dar meciurile cu Plzen îi priesc.

Alibec a marcat două goluri și două pase de gol în cele trei meciuri disputate până acum între cele două echipe, în acest sezon.

Cum ar putea arăta FCSB cu Viktoria Plzen:

Niță – Enache, Planic, Bălașa, Morais – Popescu, Filip – Golofca, Tănase, Coman – Alibec

Nicolae Dică nu va miza la acest meci pe jucători experimentați precum Mihai Pintilii sau Filipe Teixeira, în schimb în echipă vor reveni Denis Alibec și Cătălin Golofca, al doilea după un exil la echipa a doua.

În schimb, Plzen nu va putea conta pe golgeterul Michal Krmenčík, dar nici pe Martin Zeman, un alt jucător important al echipei. 

CLASAMENTUL ȘI PROGRAMUL GRUPEI G:

clasament

VIKTORIA PLZEN – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2017 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT. Echipă probabilă:

  • FCSB: Niţă – Enache, Larie, Planic, J. Morais – L. Filip, O. Popescu – Golofca, Tănase, Fl. Coman – Alibec

Europa League este o competiţie în care FCSB nu mai are emoţii în acest an. Echipa antrenată de Nicolae Dică a avut un start perfect în faza grupelor şi şi-a asigurat calificarea, având 10 puncte după primele patru meciuri. Astfel, deplasarea de la Plzen este folosită de antrenor pentru a odihni dintre titularii obişnuiţi care vor fi menajaţi pentru meciul cu Astra, iar de finanţator pentru a expune ”marfa” pe care doreşte să o vândă în iarnă.

Plzen – FCSB. Primă specială

Gigi Becali a decis să-și motiveze jucătorii cu o primă specială de victorie. Patronul roș-albaștrilor vrea cu orice preț locul 1 în grupă și le va acorda jucătorilor antrenați de Nicolae Dică o primă de 5.000 de euro, de om, dacă se vor impune contra celor de la Plzen.

Pentru o victorie în grupele Europa League, Becali va încasa 360.000 de euro, iar pentru un egal va primi 120.000 din partea UEFA.

Plzen – FCSB. Cehii sunt foarte motivați

Doar victoria contează pentru Plzen în meciul de care depinde calificarea cehilor în primăvara europeană. Echipa lui Pavel Vrba domină lupta pe plan intern în faţa rivalelor Sparta şi Slavia şi e gata să depăşească şi coşmarul FCSB. Roş-albaştrii i-au eliminat deja pe cehi în acest sezon din preliminarille UEFA Champions League şi i-au învins şi în Europa League, în meciul tur, cu 3-0.

”FCSB este o echipă bună, dar şi Sparta şi Slavia sunt la acelaşi nivel şi sunt echipe pe care noi le-am bătut. De data aceasta vom câştiga pentru că motivaţia noastră este mult mai mare”, a declarat Pavel Vrba, antrenorul Viktoriei Plzen, înaintea meciului.

Plzen – FCSB. Brigada de arbitri

Meciul de la Plzen va fi arbitrat de o brigadă din Croația, cu Ivan Bebek la centru, ajutat la cele două linii de Goran Pataki și Miro Grgic. Cel de-al patrulea oficial va fi Ivica Modric, iar asistenți vor fi Mario Zebec și Goran Gabrilo.

Plzen – FCSB. Clasament grupa G

În acest moment, echipa antrenată de Nicolae Dică este pe primul loc în grupa G, cu 10 puncte după 4 meciuri, fiind deja calificată în primăvara europeană. De cealaltă parte, cehii se află pe locul doi cu 6 puncte, fiind urmați de Hapoel Be’er Sheva, cu 4 puncte, și Lugano, cu 3 puncte.

Este motivul pentru care în primul ”11” apar nume surpriză, precum cele ale lui Morais, Filip, Coman, Golofca şi Alibec. Ultimii doi sunt, de altfel, inserturile lui Gigi Becali în prima echipă, ambii fiind vizaţi de un transfer în perioada de iarnă. Antrenorul a lăsat de înţeles, în conferinţa de presă, că o înfrângere nu este chiar o problemă uriaşă pentru echipa lui: ”Dacă vom pierde nu este ok, un club ca Steaua nu poate să aibă două înfrângeri consecutive. Dar se poate întâmpla, sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Dar dacă nu vom scoate, vom merge înainte”.

Chiar dacă a obţinut două victorii clare (4-1 şi 3-0) şi un rezultat de egalitate (2-2) în cele trei partide contra Viktoriei Plzen din acest sezon, FCSB este departe de a avea un meci uşor în Cehia. Echipa antrenată de Pavel Vrba are o motivaţie puternică în jocul din această seară pentru că este pe locul secund în grupă, cu două puncte peste Beer Sheva, iar victoria o poate duce mai aproape de calificarea în primăvară. Mai mult, un alt motiv de nelinişte pentru echipa lui Dică este forma excelentă traversată de cehi în competiţia internă. După primele 14 etape disputate în prima ligă, Viktoria Plzen are punctaj perfect, 42 de puncte, cu 13 peste următoarea clasată, Sigma Olomuc. 

Becali, anunţ fabulos înainte de Plzen-FCSB: „Lăsaţi-mă, tâlharilor, că eu trag la căruţă. Preşedintele să îmi dea Steaua României”

 

PLZEN-STEAUA 2017. Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV, Gigi Becali a explicat de ce apeleaza din cand in cand la „bataia publica”, ce se intampla cu Nemec si Rusescu, dar si care sunt cei sase stelisti care „nu au cum sa lipseasca de la echipa nationala”.

… despre campionat 

„Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti. De-aia am avut si iesirea pe care am avut-o dupa meciul cu Iasi. I-am spus lui Dica: ‘Iarta-ma, dar nu imi retrag cuvintele’.

„N-am fost niciodata atat suparat pentru un meci, asa de mult timp. Asta pentru ca n-avem voie sa ne bata Iasiul niciodata.”

… despre implicarea la echipa si „bataia publica”

„Nu a fost bine cu Nedelcu la mijloc. I-am zis ca daca nu are jucator U21 sa il bage pe Vlad. Acum imi reprosez ca n-am impus.”

„La mine nu e cu la-la-la, ca zice presa ca Dica, nu stiu ce… Nu, Dica e un mare antrenor, dar la mine nu este ca la Dinamo, cu ‘implicare discreta’, asa cum a zis David. Cica implicare discreta a patronului. Bine, ma, faceti ca presa si se alege praful.”

„Daca te bagi de ce te bagi, daca nu te bagi de ce nu te bagi.”

„Pe mine ma intereseaza sa imi fie mie bine. Si asta imi reprosez, ca l-am lasat sa il bage pe Nedelcu. Meciul s-a pierdut la Nedelcu.”

„Ei cer, toti, cer discutii intre patru ochi. Numai ca intre patru ochi nu e bataie asa de mare sa simti durerea.”

„Bataia publica o tii minte. Te doare, doare rau de tot. De-aia dau bataie publica.”

„Daca esti persoana publica, iei bataie publica.”

„I-am spus lui Dica un lucru – nu mai vreau sa vad jucatori obositi, care joaca din trei in trei zile. Are lot suficient de mare. Am gresit la meciul cu Iasi.”

… Nemec, Rusescu, Keseru

„Nemec e un jucator pe care il vrem, e posibil sa il luam. Sunt in stadiul ala pe care il stiti deja.”

„Rusescu, da, de Keseru nu am discutat nimic. Bourceanu e o minciuna. Cineva va minte, e problema lor.”

… investitii in baza de la Berceni

„1 milion de euro. Camera hiperbarica. Sa asiguram toate procedurile pe care le fac marile echipe in Europa.”

„Plus biserica, ferma. Deja sunt vreo 40-50 de copii care dorm acolo. Acolo mananca, acolo dorm, fac scoala acolo in apropiere.”

„Va fi ce va spuneam, militarie. Nu am facut inca acele reguli aspre, dar le vom implementa treptat.”

… „5 stele” in echipa

„La ora asta avem Nedelcu, Florinel, Man, Benzar, Tanase. Cu astia cinci, eu zic ca peste doi ani ne putem bate cu orice echipa din lume.”

„Eu va dau cuvantul meu de onoare ca daca imi da cineva 20 de milioane de euro maine, nu il vand. Florinel Coman poate deveni cel mai mare jucator al Romaniei. Nu il pun pe Hagi la socoteala, ca Hagi e altceva.”

… despre Dinamo

„Dinamo cat Costa? Cat Florinel si Nedelcu. Ca sa vada lumea ce inseamna. Ca lumea zica ca Dinamo costa mult. Pai de ce nu cumpara nimeni?”

„De ce nu vine Andone? De ce nu vine Marica?”

„Sa vina ei, ca sunt specialisti. Ce as vrea sa vina niste specialisti sa bage bani. Unul singur e specialist si a bagat bani, Hagi.”

… „Dati-mi diplome de merit, dati-mi medalii si decoratii”

„Am adus bani multi in tara, ar trebui sa imi dea diplome. Presedintele sa imi dea decoratii, Steaua Romaniei.”

„Clubul asta al meu da in fiecare an bani la Registrul Comertului. Locul 1, cei mai multi bani.”

„200 de milioane de euro. Si n-am vandut nimic din patrimoniul tarii, n-am vandut cherestea, petrol, nimic. Eu am adus bani din calificari.”

„Lasati-ma, talharilor, ca eu trag la caruta, nu mai bagati sicane. Eu trag la caruta, ei fura din caruta Romaniei.”

… 6 stelisti care „n-au cum sa lipseasca de la nationala”

„Eu cred ca Filip e cel mai bun mijlocas central al Romaniei. Numarul 1. Eu cred ca o sa-l ia la nationala. Eu am incredere in Contra. A facut el niste greseli, dar e baiat bun, am incredere in el.”

„Coman, Man, Budescu… astia trei n-ai cum sa nu ii iei, sunt prea valorosi. Nedelcu e prea valoros, patru. Benzar si cu Balasa, sase. N-ai cum sa nu ii iei pe astia sase.”

„I-a facut Dumnezeu echipa, sase de la Steaua. Nu e norocos Contra? Eu asa cred.”

„Daca o sa-l vada pe Filip e problema lui. Filip o sa joace acum cu Plzen.”

STEAUA – VIKTORIA PLZEN 3-0: Tandemul Budescu-Alibec face spectacol în Europa League

 face parte şi FCSB. La finalul primei etape, FCSB este lider în clasamentul grupei.

FCSB este lider în clasamentul grupei, cu 3 puncte, urmată de Hapoel Beer Sheva, cu cu trei puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Ultimele două poziţii sunt ocupate de Lugano şi Viktoria Plzen, care s-au puncte.

În etapa a doua a grupei G, programată la 28 septembrie, vor avea loc meciurile Lugano – FCSB şi Viktoria Plzen – Hapoel Beer Sheva.


STEAUA – VIKTORIA PLZEN 3-0 

Min. 72, 3-0, înscrie şi Alibec.

MIN. 45: 2-0, gooooooool BUDESCU! Pasă Alibec!

Min. 39: Ocazie imensă Steaua, Coman nu găseşte poarta din careul mare.

Min. 35: Alibec, singur cu portarul advers, rateaza incredibil.

MIN. 21: GOOOOOOOOOL Steaua, Budescu transformă penalty obţinut tot de el.

Min. 19> Hrosovsky lovește transversala, FCSB are noroc!

STEAUA: Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Morais – Pintilii, Nedelcu – Golofca, Budescu, Coman – Alibec.

PLZEN: Hruska – Reznik, Hejda, Hajek, Limbersky – Zivulic, Hrosovsky – Petrzela, Daniel Kolar, Kopic – Reznicek.

Peste două sute de poliţişti bucureşteni au fost mobilizaţi pentru asigurarea măsurilor de ordine la meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Viktoria Plzen care are loc, joi seară, pe Arena Naţională. Partida începe la ora 22.05.

Peste 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Arena Naţională a meciului dintre FCSB şi FC Viktoria Plzen

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.


STEAUA – VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO ONLINE 2017 PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM SPORT. FCSB va debuta în această seară, de la ora 22:05, în grupa G din UEFA Europa League. Formația pregătită de Nicolae Dică va primi vizita celor de la Viktoria Plzen. Cele două echipe se vor întâlni pentru a doua oară într-o dublă manșă, în acest sezon. FCSB a avut câștig de cauză prima dată, în turul 3 preliminar din UCL, după 2-2 la București și 1-4 la Plzen.

Antrenorul roș-albaștrilor a hotărât cu mai bine de 24 de ore înainte de startul partidei echipa pe care o va trimite în teren. Singura necunoscută apare în flancul stâng al ofensivei, acolo unde Dică nu știe dacă să mizeze pe Florin Tănase sau Florinel Coman. Patronul Gigi Becali a fost cel care l-a dat de gol pe antrenorul vicecampioanei.

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că Dică va miza contra cehilor pe un sistem cu un singur atacant, iar Junior Morais nu va mai juca la închidere. Veteranul Teixeira este indisponibil, astfel că locul său în teren va fi luat de Golofca. 

„Mi-a zis că nu va juca și cu Alibec și cu Gnohere. Mi-a zis echipa. Nu e surprinzătoare. Nu poate juca Teixeira și o să joace cu Golofca. El decide dacă joacă cu Tănase sau Coman. Nu mă bag eu la asta. O să joace cu cine vrea el. Nu mă bag aici. Planic și Bălașa în mijlocul defensivei. Dică va stabili cu cine joacă în atac. Dică mi-a zis că nu poate să facă în așa fel încât să știe toată lumea primul 11 la Steaua pentru că avem meciuri din 3 în 3 zile. Vrea să stabilească jucătorii pe posturi și să nu-i mai schimbe așa. Am zis că foarte bine face. Morais e fundaș stânga” a declarat Gigi Becali în cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

ECHIPA LUI DICĂ:

FCSB (4-2-3-1): Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Morais – Pintilii, Nedelcu – Golofca, Budesc, Tănase (Fl. Coman) – Alibec

 

FCSB (STEAUA) – VIKTORIA PLZEN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT – VIDEO. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia cehă Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru Grupa G a Europa League. Partida este transmisă de PRO TV și TELEKOM SPORT (DOLCE).

 

FCSB (STEAUA) – VIKTORIA PLZEN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT – VIDEO. Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să fie atenţi în meciul de joi seara cu Viktoria Plzen, din grupele Europa League, deoarece formaţia cehă este mult mai puternică acum decât în dubla din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (2-2 la Bucureşti şi 4-1 la Plzen). 

„Întâlnim un adversar pe care îl cunoaştem foarte bine pentru că am jucat două meciuri oficiale cu el. Suntem singura echipă care am reuşit să îi învingem, din cele 10 meciuri pe care Plzen le-a jucat până acum, şase în campionat şi patru în cupele europene. Dar chiar dacă i-am învins ne aşteaptă o partidă grea pentru că Plzen este o echipă foarte bună, cu jucători buni de la mijloc în sus care pot face diferenţa. Este o echipă bună de contraatac, cu jucători de viteză pe benzi. Trebuie să fim atenţi. În meciul tur din preliminarii, cei de la Plzen au marcat două goluri pe Arena Naţională, dar pe două greşeli mari ale noastre. Noi atunci am înscris de două ori, dar am mai avut 3-4 şanse de a marca. Însă Viktoria Plzen este o echipă mult mai bună acum decât în preliminarii, pentru că jucătorii lor care aveau probleme au revenit. Aşa că ei sunt mult mai puternici acum. Dar şi noi ne-am întărit. E important să fim concentraţi 100%”, a spus tehnicianul. 

Acesta a adăugat că şansele la victorie sunt egale joi seara, chiar dacă formaţia sa beneficiază de avantajul terenului propriu. „Şansele sunt egale mâine seară, pentru că suntem echipe de valori apropiate, chiar dacă noi jucăm pe teren propriu. Favoriţi la calificarea în primăvara europeană nu suntem, pentru că dacă ne uităm la celelalte cluburi au bugete mai mari ca noi. Toate cele patru echipe au şanse de calificare, pentru că sunt de valori apropiate. Noi ne vom juca şansa şi sper să ne calificăm. Este imposibil să câştigăm toate partidele. Important este să ne câştigăm meciurile de acasă şi apoi să scoatem cât mai multe puncte în deplasare”, a menţionat el. 

 

FCSB (STEAUA) – VIKTORIA PLZEN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT – VIDEO. Fotbalistul echipei FCSB, Dragoş Nedelcu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a eliminat-o pe Viktoria Plzen în preliminariile Ligii Campionilor şi în consecinţă are puterea să câştige cele trei puncte puse în joc în meciul direct, programat, joi, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei grupelor Europa League. 

„Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, pentru că altfel nu ajungeau aici (n.r. – în faza grupelor). Echipa a mai eliminat acest adversar şi în trecut, aşa că sunt sigur că împreună cu ceilalţi colegi vom putea să luăm cele trei puncte mâine. Noi am analizat fiecare meci mai puţin bun pe care l-am făcut până acum, iar prin antrenamentele pe care le facem sperăm să reglăm unele lucruri. Consider că dacă vom respecta strategia antrenorului nu avem cum să nu reuşim”, a spus Nedelcu. 

FCSB (STEAUA) – VIKTORIA PLZEN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT – VIDEO.  Antrenorul echipei de fotbal Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că nu e dezamăgit că va juca din nou cu FCSB, după ce a pierdut dubla din preliminariile Champions League, dar a precizat că dacă întâlnea în grupele Europa League o altă echipă era mai liniştit. 

„Nu sunt dezamăgit că am picat din nou cu FCSB. Poate dacă întâlneam o altă echipă eram mai liniştit. Trebuie să recunosc însă că a fost o dezamăgire pentru mine ceea ce s-a întâmplat în dubla din preliminariile Champions League (n.r.- Viktoria Plzen a fost eliminată de FCSB după 2-2 la Bucureşti şi 1-4 în Cehia). Însă întotdeauna doar unul poate să meargă mai departe. Eu mi-am dorit să mergem în Champions League, dar nu am reuşit. Oricum, pentru noi totuşi este o realizare faptul că jucăm în grupele Europa League”, a spus tehnicianul. 

FCSB (STEAUA) – VIKTORIA PLZEN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT – VIDEO.  Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) prelungeşte, joi, programul de circulaţie cu ocazia partidei de fotbal FCSB – FC Viktoria Plzen pe liniile din zona stadionului Arena Naţională. 

Conform unui comunicat de presă al RATB, mijloacele de transport de pe liniile 1, 14, 40, 46, 56, 85, 86, 90, 104 şi 655 vor avea programul prelungit până la plecarea spectatorilor, care, în plus, au la dispoziţie şi autobuzele de noapte. 

FCSB (STEAUA) – VIKTORIA PLZEN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT – VIDEO.  Traficul rutier, cu excepţia RATB, va fi restricţionat progresiv, joi, începând cu ora 20,00, în zona Stadionului Naţional, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB şi FC Viktoria Plzen. 

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere transmis AGERPRES, traficul se va restricţiona pe str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, între şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi bd. Chişinău, şi pe str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rondul de la str. Maior Coravu. 

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

STEAUA EUROPA LEAGUE. Iată programul meciurilor din GRUPA G: 

14 septembrie 

Steaua – Viktoria Plzen
Hapoel Beer-Sheva – FC Lugano

 

Fanii FCSB nu se înghesuie să își cumpere bilete pentru meciul cu Viktoria Plzen, primul duel al vicecampioanei din grupele Europa League. Suporterii au venit în număr redus la casele de la Arena Naţională în prima zi în care s-au pus în vânzare biletele. La ultimul meci din Europa, cu Sporting Lisabona, au fost 49 de mii de fani roş-albaştri pe stadion.

„Nu avem cum să fim la fel de mulți ca în meciul cu Sporting. M-am uitat și pe internet. S-au vândut în jur de 10-14 mii de tichete” a recunoscut un fan al roş-albaştrilor

FCSB a eliminat-o pe Viktoria Plzen din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Roş-albaştrii s-au impus cu 4 la 1 în Cehia, după ce remizaseră pe Arena Naţională, 2 la 2.

„Să vedem ce se va întâmpla, i-am bătut o dată, poate îi batem și a doua oară și cine știe, poate ne calificăm” a adăugat un fan al roș-baștrilor. Oficialii FCSB nu cred că se va repeta numărul de spectatori de la returul cu Sporting, însă mizează pe aproximativ 30.000 – 35.000 de fani la întâlnirea cu cehii.

Pretul biletelor pentru partida cu Viktoria Plzen

Peluze – Inel 1 și 2 20 LEI
Tribuna 1 – Inel 2 35 LEI
Tribuna 2 – Inel 2 35 LEI
Tribuna 2 – Inel 1 Periferic 35 LEI
Tribuna 2 Inel 1 Central 50 LEI
VIP 3 150 LEI
VIP 2 200 LEI
VIP 1 250 LEI

Programul caselor de bilete este următorul:

Marți: 11:00 – 19:00
Miercuri: 10:00 – 19:00
Joi: 11:00 – 22:00.

Ordinea meciurilor din cadrul Grupei G

FCSB – Viktoria Plzen 14 septembrie
Lugano – FCSB 28 septembrie
Hapoel Beer-Sheva – FCSB 19 octombrie
FCSB – Hapoel Beer-Sheva 2 noiembrie
Viktoria Plzen – FCSB 23 noiembrie
FCSB – Lugano 7 decembrie.

 

28 septembrie

 

FC Lugano – Steaua
Viktoria Plzen – Hapoel Beer-Sheva

 

19 octombrie

 

Hapoel Beer-Sheva – FCSB
FC Lugano – Fiktoria Plzen

 

2 noiembrie

 

Viktoria Plzen – FC Lugano
FCSB – Hapoel Beer-Sheva 

23 noiembrie 

FC Lugano – Hapoel Beer-Sheva
Viktoria Plzen – FCSB

 

7 decembrie

FCSB – FC Lugano
Hapoel Beer Sheva – Viktoria Plzen

 

– primele două echipe clasate se vor califica în 16-imile de finală

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Nicolae Dică, antrenorul celor de la STEAUA, a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul cu VIKTORIA PLZEN, de joi, din Europa League. Partida STEAUA VIKTORIA PLZEN începe la ora 22:05 şi se joacă pe Arena Naţională. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit în direct STEAUA VIKTORIA PLZEN.

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Nicolae Dică a ridicat tonul când a fost întrebat despre gestionarea vestiarului. De asemenea, și-a asumat personal excluderea din lot a lui Gabi Enache, deși patronul dăduse ordinul în urmă cu câteva zile.  „Se tot vorbeşte despre asta. Eu comunic foarte mult cu jucătorii. Toată lumea zice să fiu mai dur. Ce să fac? Să intru în vestiar şi să îi bat pe jucători? Să vă spun că am spart o tablă în vestiar? Că am aruncat o sticlă? Să văd zic ce fac la pauză? Lumea trebuie să înţeleagă că aşa sunt eu. Eu vorbesc foarte mult cu jucătorii. Poate la alte echipe merge altfel. Noi suntem în grupele Europa League şi la 4 puncte de CFR Cluj. Da, puteam mai mult în campionat, dar suntem în obiectiv. Nu avem o problemă mare acum”, a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă de dinaintea meciului STEAUA VIKTORIA PLZEN.

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Nicolae Dică a lăsat să se înţeleagă că el l-a scos din lot pe Gabi Enache, deşi luni, Gigi Becali cerea ca fatbalistul să mai joace la echipa roş-albastră. „Enache nu face parte din lot pentru meciul Plzen. Am avut de ales între mai mulţi fundaşi şi am decis ca pentru acest meci să nu mizez pe Enache”, a spus Dică. „M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva. Păi, lasă că o să stai tu la echipa la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezervă lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi”, a spus Gigi Becali, acum două zile.

STEAUA VIKTORIA PLZEN. „Întâlnim un adversar pe care îl cunoaştem foarte  bine. Suntem singurii care i-am învins în cele 10 meciuri. Ne aşteptă un meci foarte greu. Au jucători care pot face diferenţa. Sunt buni pe contraatac şi au jucători rapizi pe benzi. Cred că vom putea trece peste eşecul de la meciul cu Viitorul. În ultimul meci cu ei, au marcat două goluri după două greşeli. Acum formează o echipă mai bună. Au revenit jucătorii care aveau probleme. De aceea spun că Plzen e o echipă mai puternică. Dar şi noi suntem mai buni. Şansele sunt egale, suntem echipe de valori egale”, a adăugat Dică despre STEAUA VIKTORIA PLZEN.

STEAUA VIKTORIA PLZEN. Partida STEAUA VIKTORIA PLZEN se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit în direct STEAUA VIKTORIA PLZEN.

FCSB – Viktoria Plzen: restricții de trafic în zona stadionului Național. 300 de jandarmi la meci. Accesul, de la ora 20.00

 Brigada Rutieră anunță că joi, începând cu ora 20,00, în zona stadionului Naţional, urmează să existe restricții de trafic cauzate de desfășurarea partidei FCSB- Viktoria Plzen.

Traficul rutier, cu excepţia RATB, va fi restricţionat progresiv, joi, începând cu ora 20,00, în zona Stadionului Naţional, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB şi FC Viktoria Plzen.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, traficul se va restricţiona pe str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, între şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi bd. Chişinău, şi pe str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rondul de la str. Maior Coravu.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea la stadion.

Accesul în arenă este permis începând cu ora 20.00.

STEAUA – VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO ONLINE 2017 PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM SPORT. Forul european a hotărât ca letonul Andris Treimanis să arbitreze meciul dintre Steaua şi Viktoria Plzen, care se va disputa joi, de la ora 22:05, pe „Arena Naţională”. Arbitri asistenţi vor fi compatrioţii săi Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs, arbitri adiţionali au fost delegaţi Aleksandrs Golubevs şi Edgars Malcevs. Totodată, arbitru de rezervă va fi Raimonds Tatriks.

Cel mai valoros şi mai în formă fotbalist al lui Plzen, atacantul Michal Krmencik, va lipsi în meciul de joi, ispăşind ultima etapă de suspendare după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Momcilovici.

Plzen vine într-o formă de zile mari la Bucureşti, are punctaj maxim după 6 etape în prima ligă din Cehia şi un golaveraj de 14-1! Însă Steaua are motive să fie optimistă. Fotbalistul cu cel mai mare aport ofensiv din lotul Viktoriei nu va putea evolua joi seară. E vorba despre atacantul Michal Krmencik, cel care este golgeterul lui Plzen în acest sezon.

Are marcate 5 goluri în 8 meciuri, cu unul mai puţin faţă de câte au reuşit împreună Alibec, Budescu şi Florin Tănase. El va fi suspendat pentru confruntarea cu Bălașa şi compania. A primit nu mai puţin de 3 etape de suspendare după returul cu Steaua, din preliminariile Champions League. La meciul retur, cehul l-a lovit cu cotul în faţă pe Momcilovici şi arbitrul i-a arătat direct cartonaşul roşu.

UEFA a considerat gestul ca unul de o violenţă extremă şi i-a aplicat lui Krmencik o suspendare de 3 meciuri. A stat deja două, în play-off-ul din Europa League, în care Plzen a trecut de AEK Larnaca! A treia rundă pe care o va petrece în tribună va fi partida de joi, astfel că Steaua scapă de un adversar extrem de valoros.

De fapt, Krmencik a fost cel care a creat cel mai mare pericol în „dubla” de acum o lună şi jumătate. A marcat la Bucureşti, dar a făcut-o şi în returul de la Plzen. Pentru Larie şi Bălaşa, duelurile au fost foarte greu de câştigat în faţa celui care are un fizic impresionant: măsoară aproape 1,90 metri! În locul lui Krmencik va fi folosit Marek Bakos, care e mai în vârstă cu 10 ani şi mai scund cu 7 centimetri! El a marcat de 3 ori în actualul sezon, dintre care o „dublă” cu AEK Larnaca.

Va absenta golgeterul, însă faţă de duelul din Ligă, Steaua va avea un obstacol mare în a-i da gol vicecampioanei Cehiei. Portarul titular din ultimele sezoane, Matus Kozacik, s-a refăcut după o accidentare şi a revenit între buturi. A fost integralist în ultimele 3 etape şi nu doar că Plzen s-a impus de fiecare dată, dar a primit un singur gol în 270 de minute. Kozacik, 33 de ani, a avut anul trecut o evoluţie excelentă la Euro 2016, pentru Slovacia, echipă care a jucat optimi de finală, deşi a fost într-o grupă grea, alături de Anglia, Ţara Galilor şi Rusia.

FCSB a învins Viktoria Plzen, scor 4-1, şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Echipele de start:

FCSB: Niță – Ov. Popescu, Bălașa, Momcilovici, J. Morais – Pintilii, Teixeira – Enache, Man, Fl. Tănase – Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Larie, Gnohere, Pleașcă. Achim, Grecu, De Amorim
Antrenor: Nicolae Dică

Viktoria Plzen: Bolek – Reznik, Hejda, Hajek, Havel – Zivulici, Hrosovsky – Petrzela, Kolar, Kopici – Kremncik
Rezerve: Hruska, Horava, Zeman, Bakos, Cermak, Ivanschitz, Reznicek
Antrenor: Pavel Vrba

Arbitru: Alejandro Hernandez (ESP), Asistenți: Teodoro Sobrino (ESP), José Naranjo (ESP) / Arbitru de rezervă: Ricardo De Burgos (ESP) 

 

VIKTORIA PLZEN – FCSB (STEAUA) LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR – VIDEO. Arbitrul spaniol Alejandro Hernandez va conduce meciul dintre formaţia cehă Viktoria Plzen şi FCSB, care se va juca miercuri, de la ora 21,15 (ora României), în Cehia, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, potrivit site-ului UEFA. 

Arbitri asistenţi vor fi Teodoro Sobrino şi José Naranjo, în timp ce arbitru de rezervă a fost delegat Ricardo De Burgos. 

Alejandro Hernandez Hernandez are 34 de ani şi e arbitru internaţional din 2014. 

Ibericul a arbitrat meciul câştigat de Steaua (actuala FCSB) cu 2-0 pe terenul echipei slovace AS Trencin, pe 14 iulie 2015, în turul al doilea preliminar al Champions League. 

VIKTORIA PLZEN – FCSB (STEAUA) LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR – VIDEO. Alibec, dezamăgit

Fotbalistul formaţiei FCSB, Denis Alibec, a declarat, marţi seara, după rezultatul de egalitate, 2-2, înregistrat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, că este dezamăgit de jocul său şi de faptul că nu a putut să îşi ajute mai mult echipa. 

„Nu am vorbit deocamdată cu antrenorul, probabil că vom discuta mâine despre meciul de azi. Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult. Sper ca la următoarele meciuri să joc din ce în ce mai bine. Normal că nu ne dorim să ratăm calificarea, dar orice se poate întâmpla. Vom merge în Cehia să câştigăm şi vom vedea ce va fi”, a spus căpitanul formaţiei FCSB. 

Referitor la accidentarea lui Constantin Budescu din meciul de marţi seara, Alibec a afirmat: „Va fi o pierdere dacă nu joacă Budescu în retur. Orice jucător care nu joacă reprezintă o pierdere pentru noi. Sper totuşi să nu fie ruptură”.