Vila chirurgului estetician Kasem Abu Bakr a fost spartă de hoţi

Vila din Mogoşoaia a medicului estetician Kasem Abu Bakr a fost spartă de hoţi, marţi noapte. Poliţia a deschis o anchetă la faţa locului.

07 mai 2014, 06:44
Vila chirurgului estetician Kasem Abu Bakr a fost spartă de hoţi

Casa medicului Kasem Abu Bakr a fost spartă de hoţi. Într-un punct de vedere transmis RomaniaTV.net, medicul precizează că miercuri politiştii din cadrul IPJ Ilfov efectuează cercetări la domiciliul doctorului după ce în noaptea de 6 spre 7 mai, persoane necunoscute au pătruns în imobil şi au furat mai multe bunuri. 

Kasem Abu Bakr este cunoscut un medic estetician cunoscut în lumea mondenă din România, mai ales că printre clientele sale se numară Bianca Draguşanu, Oana Zavoranu, Nicoleta Luciu, Laurette şi Sânziana Buruiană. În noiembrie 2012, poliţiştii bucureşteni au percheziţionat locuinţele medicului Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser şi ale contabilului acestuia.

Potrivit anchetatorilor, medicul Kasem ar fi efectuat, numai în 2013, 140 de operaţii, încasând pentru fiecare 4000 – 5000 de euro, însă banii nu au fost înregistraţi, iar taxele către stat nu erau plătite. 

Atunci, Abu Bakr Kasem a fost reținut, iar procurorii au cerut arestarea acestuia sunt acuzaţia de evaziune fiscală și spălare de bani. El nu a fost arestat, însă a fost cercetat în libertate.

CITEŞTE ŞI PRINŢUL SILICOANELOR, medicul Kasem, acuzat ca a mutilat mai multe femei: Mi-a fost pusă în pericol sănătatea