Vilele din Bucureşti, mai SCUMPE decât casele unor VEDETE ca Justin Bieber, Robert Pattinson sau Katy Perry

Romanii sunt mari avizi de lux şi opulentă. O simplă căutare pe site-urile de imobiliare din Capitală arată că piaţa imobilelor de lux nu este una mica. Vile somptuoase sunt scoase la vânzare la câteva milioane de euro. Interesant este că proprietăţile sunt mai scumpe decât casele în care locuiesc vedete precum Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Katy Perry sau Justin Bieber.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 16:13

Casa lui Reese Witherspoon este mai ieftina decat o casă scoasă la vânzare in Bucuresti. Pe un imobil cu 38 de camere situat in Centrul Istoric, 2.000 de metri patrati si un teren de 1.227 metri patrati, proprietarul cere nu mai putin de 7.500.000 euro.

Reese îşi vinde proprietatea din Ojai, California, pentru doar 7,25 de milioane de dolari.

Potrivit cancan.ro, un imobil de lux din Piata Romana este scos la vânzare cu 7 milioane de euro. Locuinta are 18 camere imprastiate pe o suprafata de 1.979 de metri patrati, iar pe langa mai este pus la bataie si un teren de 2.566 mp. Imobilul este si monument istoric. 

La mai putin bani putem cumpara locuinta unui sex simbol adevarat, cum ar fi Edward din celebrul Twilight. Pattinson isi vinde somptuoasa vila din Los Feliz, Los Angeles pentru 6,75 milioane de dolari.

De asemenea, tot la 7 milioane de euro se vinde o altă vilă aflata în centrul Capitalei. Vila s-a aflat doar in circuitul diplomatic pana acum. Luxoasa casa este structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda.

Cu ceva mai puţini bani se poate cumpăra însă vila cântăreţei Katy Perry sau casa lui Justin Bieber.

Katy Perry cere 6,925 de milioane de dolari.

Justin Bieber si-a scos la vanzare proprietatea din Calabas, California, la sase milioane de dolari.