Vin 4 zile libere. Ce să faci ca să nu te îngraşi

Caloriile sunt pretutindeni in perioada aceasta, iar abdomenul plat la care visam cu totii pare ceva foarte indepartat. Abia au trecut sarbatorile de Pasti, ca de 1 mai, alte 4 zile libere ne duc cu gandul la vacanta, gratare, mititei si alte „delicatese" de sezon. Iar abdomenul plat se transforma si mai mult intr-o himera. Insa nutritionistii ne spun ca poti trece lejer printr-un festin fara sa te ingrasi si sa te bucuri de un abdomen plat. Tot ce trebuie este doar sa fii moderat.

RomaniaTV.net
25 apr. 2018, 03:20
Vin 4 zile libere. Ce să faci ca să nu te îngraşi

Trei medici specialisti in nutritie si tratarea obezitatii ne spun cum reusesc ei si cum recomanda pacientilor lor sa treaca peste aceste zile grele pentru silueta, fara prea mari ravagii.  

1. Mananca ceva usor inainte de „chef”

„Inainte sa ma intalnesc cu familia sau cu prietenii, mananc o bucata de branza degresata cu putina salata sau un ardei gras sau o portie de lapte semidegresat cu cereale. Imi taie substantial apetitul si nu mai am tentatia de a manca tot ce vad la aperitive”, spune Jennifer Lovejoy, specialist in mentinerea sanatatii. 

2. Tine minte ca putin inseamna sanatos

Nu te priva si abtine de la mancarurile pe care le adori, dar mananca putin. Tine-te de portiile mici. „Indicatorul meu vizual este dat de cat ar incapea in doua palme facute caus. Aceasta este capacitatea stomacului unui om, atat poate el sa primeasca ca sa se simta bine si sa nu te ingrasi”, spune Jennifer Lovejoy. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.