Vine barza la Cotroceni. Purtătorul de cuvânt al Administraţiei prezidenţiale va deveni mamă FOTO

Purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis, fosta jurnalistă Mădălina Dobrovolschi, va deveni mămică pentru prima oară. Mădălina Dobrovolschi va intra în concediu prenatal peste câteva zile. 

RomaniaTV.net
15 nov. 2017, 12:13
Vine barza la Cotroceni. Purtătorul de cuvânt al Administraţiei prezidenţiale va deveni mamă FOTO

Mădălina Pușcalău este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, unul dintre cei mai titrați piloți ai Taromului și, în același timp, preferatul președintelui Iohannis atunci când călătorește cu avionul.

De altfel, Mădălina și Emil Dobrovolschi s-au cunoscut chiar la bordul aeronavei prezidențiale, pe când el era comandantul echipajului, iar ea, o jurnalistă care îl însoțea pe șeful statului într-o vizită oficială.

Cei doi s-au căsătorit civil la finele anului 2015, iar anul trecut au organizat o nuntă feerică, pe malul lacului Chitila, la care nu au lipsit, între altele, acrobațiile în aer ale unor escadrile la bordul cărora se aflau colegii lui Emil Dobrovolschi.

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi a fost desemnată purtător de cuvânt al Administrației prezidențiale anul trecut, în septembrie.

Citeşte şi Klaus Iohannis participă săptămâna viitoare, la Ploieşti, la o dezbatere privind oraşele la 100 de ani de la Marea Unire