Vine SFÂRŞITUL LUMII. Zgomotele bizare se aud pe tot globul. Specialiştii nu au vreo explicaţie VIDEO

Un fenomen inexplicabil bagă în sperieţi oameni de pe tot globul. Este vorba de sunete şi zgomote ciudate, care seamănă cu cele produse de trompete şi viori dezacordate.

18 mai 2015, 06:06

Oamenii de ştiinţă nu au nicio explicaţie, iar asta lasă loc teoriilor conspiraţiei: unii cred că sunt produse de extratereştri sau că prevestesc sfârşitul lumii, potrivit România TV.

În ultimii ani, pe internet au fost încărcate înregistrări din întreaga lume cu zgomote misterioase ce se aud pe o rază de zeci de kilometri. Sunetele sunt întotdeauna la fel şi nimeni nu are vreo explicaţie.

„Una dinte primele înregistrări datează din 2008, în Belarus. Trei ani mai târziu s-au auzit zgomote asemănătoare la Kiev, în Ucraina”, a spus un locuitor din Belarus.

Şi oameni din Germania şi Austria au auzit sunetele inexplicabile. Nici Canada sau Statele Unite nu au scăpat. Zgomotele i-au speriat pe copii şi adulţi deopotrivă. Unii martori spun că le-au provocat coşmaruri.

Citeşte şi Oamenilor nu le-a venit să creadă: Misterul SUNETELOR BIZARE care terorizează un oraş întreg a fost ELUCIDAT

Cel mai recent, sunetul a fost înregistrat într-un orăşel din Canada. Îngroziţi, oamenii au cerut explicaţii autorităţilor şi cercetătorilor, însă nimeni nu le-a putut spune ce se întâmplă.

Printre teoriile vehiculate se numără o mişcare a plăcilor tectonice sau efectul presiunii atmosferice. Adepţii teoriilor conspiraţiei sunt convinşi, însă, că sunetele provin din spaţiu. Ei spun că sunt făcute de extratereştri sau că marchează sfârşitul lumii.