Viol cu REPETIŢIE. Adolescentă abuzată sexual vreme de doi ani de concubinul mamei. Monstrul filma tot

O adolescentă de 15 ani din Bucureşti a fost abuzată sexual timp de doi ani de concubinul mamei sale. Coşmarul a început după ce mama a plecat în străinătate la muncă, iar ea a rămas în grija bărbatului. După doi ani de chinuri şi violuri repetate, tânăra şi-a povestit tragedia la Telefonul Copilului, asociaţie care a demarat apoi o anchetă ce a dus la demascarea violatorului.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 09:02
Viol cu REPETIŢIE. Adolescentă abuzată sexual vreme de doi ani de concubinul mamei. Monstrul filma tot

Tânăra a fost abuzată sexual timp de doi ani de concubinul mamei sale, care mai şi filma totul „până când ieşea bine”. Filmările erau folosite şi ca instrument de şantaj împotriva fetei de 15 ani.

Aproape în fiecare noapte fata era trezită din somn şi obligată să „presteze” ca un star porno şi satisfacă poftele sexuale ale celui care ar fi trebuit să o ocrotească. Uneori acesta o suna şi o chema de la şcoală, ameninţând-o că dacă nu vine mai repede o va ucide. În plus, individul filma totul, chipurile, ca o garanţie a tăcerii ei. „Dacă nu îi plăcea filmarea, mă obliga să întreţin relaţii sexuale cu el până când ieşea bine. Mă suna chiar şi la şcoală şi îmi spunea să vin acasă că simte că va ieşi un film bun”, a spus fata la Telefonul Copilului, potrivit Libertatea.ro.

Citeşte şi CAZ CUTREMURĂTOR în Dâmboviţa. O femeie şi-a prins soţul în pat cu o fetiţă de 4 ani VIDEO