Viol în grup în Constanţa: victima a fost bătută, siluită şi aruncată dezbrăcată în zăpadă

Cei patru bărbaţi, acuzaţi că au sechestrat şi violat o tânără, au fost arestaţi preventiv. 

RomaniaTV.net
12 feb. 2014, 13:32
Viol în grup în Constanţa: victima a fost bătută, siluită şi aruncată dezbrăcată în zăpadă

Potrivit anchetatorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, faptele au fost comise în noaptea de 3 spre 4 februarie, când victima a fost luată de inculpaţii Sercin Curtomer, Marian Martin, Remus Gheorghe şi Ozer Abdul – Veli, urcată cu forţa într-un autoturism – ce era condus de unul dintre suspecţi, care avea permisul de conducere anulat -, iar ulterior obligată să întreţină relaţii sexuale, împotriva voinţei ei.

Procurorii spun că cei patru indivizi au băut împreună într-un club din Murfatlar, iar în jurul orei 4,00 dimineaţa au decis să plece spre casă. Înainte de a pleca, Marian Martin a acostat-o pe victimă, a luat-o cu forţa şi a urcat-o în maşina lui Sercin Curtomer, care era la volan şi a demarat în trombă. Pe drum, tânăra a încercat în repetate rânduri să scape, dar fără succes. Şoferul a oprit maşina pe un drum lăturalnic, unde i-au cerut victimei să întreţină relaţii sexuale cu ei. Tânăra i-a refuzat, moment în care au bătut-o, au dezbrăcat-o şi au aruncat-o, doar în şosete, în zăpadă. „Aceasta a încercat să fugă înapoi spre oraş, însă a fost ajunsă din urmă de inculpaţi şi băgată din nou cu forţa în maşină, unde a fost lovită şi obligată să întreţină relaţii sexuale normale cu fiecare dintre inculpaţi”, se arată în comunicatul procurorilor. 
 
Certificatul medico-legal eliberat pe numele părţii vătămate a concluzionat că leziunile produse la nivelul coapselor, gambelor şi zonei cervico-dorsale au necesitat 2 – 3 zile de îngrijiri medicale. Ieri, magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a celor patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani. 
Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.