Cazul care a şocat lumea: VIOL postat pe Facebook VIDEO

O femeie a depus plângere la poliţie că a fost violată şi totul a fost postat pe net. Bărbatul acuzat a negat că ar fi violat-o, declarând în faţa curţii ca aceasta acceptase ca el sa faca sex cu ea în timp ce dormea, astfel încât să "poată vedea filmarea a doua zi".

09 dec. 2014, 12:09
Cazul care a şocat lumea: VIOL postat pe Facebook VIDEO

Un juriu format din opt femei şi patru barbati de la Ipswich Crown Court l-a achitat pe Brawn de acuzaţiile de viol după o oră de deliberări, scrie evz.ro. „Acest caz nu ar fi ajuns în instanţă dacă poliţia şi-ar fi făcut treaba în mod corespunzător”, a declarat bărbatul în vârstă de 22 de ani, fără domiciliu stabil.

Citeşte şi Lucruri neaşteptate care le excită pe femei cu adevărat

Victima spune că nu şi-a dat acordul pentru actul sexual şi înregistrarea respectivă. Femeia susţine că a aflat de video abia când o rudă a observat că Brawn l-a postat pe pagina de Facebook, în data de 30 mai 2013.

Citeşte şi Lucruri neaşteptate care le excită pe femei cu adevărat

Versiunea lui Brawn este cu totul alta. Barbatul spune că i-a aratat înregistrarea a doua zi, când aceasta a vrut din nou să întreţină relaţii sexuale cu el. Ba mai mult, spune că nu e prima oară când are loc o astfel de înregistrare, întrucat cei doi făceau schimb de fotografii intime cu ajutorul telefonului mobil. Ba mai mult, barbatul a şi filmat-o în timp ce facea sex de bunăvoie cu el.

„N-ar fi trebuit sa fiu acuzat din start. Am fost supus unor condiţii stresante din cauza acestui proces. N-am dormit şi n-am mâncat cum trebuie de luni bune. Am fost în arest preventiv timp de două săptămâni după ce am fost acuzat şi am fost trântit în arripa infractorilor sexuali din închisoarea Norwich”, a declarat Stephen Brawn. Nu este prima oară când „acte” de acest gen sunt postate pe Facebook, ceea ce analiştii consideră că este un fenomen revoltător şi îngrijorător.