Violator eliberat în baza recursului compensatoriu, reţinut de poliţişti pentru că a încercat să violeze o bătrână de 82 de ani

Un bărbat de 42 de ani din comuna Todireni, judeţul Botoşani, eliberat în luna octombrie din Penitenciar în baza recursului compesnatoriu, a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani pentru 24 de ore, fiind acuzat că a bătut o bătrână de 82 de ani pe care a încercat să o şi violeze.

RomaniaTV.net
03 ian. 2018, 09:59
Violator eliberat în baza recursului compensatoriu, reţinut de poliţişti pentru că a încercat să violeze o bătrână de 82 de ani

Poliţiştii au fost anunţaţi, în prima zi a Anului Nou, de o femeie de 82 de ani din comuna Todireni, judeţul Botoşani, că a fost atacată în propria locuinţă de un bărbat care a încercat să o violeze şi, pentru că s-a opus, a bătut-o.

Poliţiştii au descoperit că agresorul este un fost deţinut care a ispăşit o pedeapsă pentru viol şi care a fost eliberat din Penitenciar în luna octombrie, în baza recursului compesnatoriu.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, bărbatul a fost reţinut marţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

“Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Todireni, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu, constând în aceea că acesta a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 82 de ani din localitatea Floreşti şi, folosind acte de violenţă fizică, a încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale. Bărbatul urmează să fie prezentat în cursul zilei de astăzi (miercuri – n.r.) instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botopşani, insp. Maria Carp.