Violatorii din Vaslui au ieşit din CARANTINĂ, dar rămân izolaţi. Unul PLÂNGE încontinuu

Zile grele în închisoare pentru cei şapte violatori din Vaslui. Tinerii au ieşit din carantină. Totuşi, rămân în continuare izolaţi de ceilalţi detinuţi până când decizia instanţei va fi definitivă şi irevocabilă. Unul dintre agresori, cel mai mic dintre ei, nu se poate acomoda însă după gratii şi plânge încontinuu.

09 sept. 2015, 05:32
Violatorii din Vaslui au ieşit din CARANTINĂ, dar rămân izolaţi. Unul PLÂNGE încontinuu

Cel mai greu suportã regimul de detentie, Alin Dumitru Rotaru, care este de altfel si cel mai mic dintre violatori. Acesta are 18 ani si pare cã nu se poate acomoda cu puscãria. Fiecare zi reprezintã pentru el un adevãrat cosmar si plânge cât e ziua de lungã, dupã gratii, potrivit vremeanoua.ro.

Desi indivizii au iesit din carantinã, rãmân în continuare izolati de ceilalti detinuti. Practic cele 21 de zile de carantinã au trecut, dar cei sapte violatori rãmân pe aceeasi sectie, pânã când instanta va da o sentintã definitivã si irevocabilã.

Deocamdatã însã, Curtea de Apel Iasi nu a fixat niciun termen pentru judecarea apelului fãcut de apãrãtorii violatorilor, împotriva sentintei date de Judecãtoria Vaslui. Dupã ce hotãrârea instantei va deveni definitivã si irevocabilã, cel mai probabil, cei sapte violatori vor fi mutati în alte închisori, având în vedere cã la Vaslui, Penitenciarul este cu regim semideschis si aici îsi ispãsesc pedeapsa doar cei care au de executat mai putin de trei ani de închisoare. Asadar, Burada si amici sãi de orgie, vor ajunge la Penitenciarul de Maximã Sigurantã Iasi.

CITEŞTE ŞI TATĂL unuia dintre VIOLATORII din Vaslui a fost BĂTUT în plină stradă