Violatorii din Vaslui îşi umilesc VICTIMA şi din ÎNCHISOARE

Bogdan Boicu, Silviu Burada, Paul Burlacu, Ionuţ Surleac, Petrică Bolboceanu, Alin Rotaru şi Silviu Avadanei, cei șapte tineri din localitatea vasluiană Văleni, condamnați la închisoare după ce au violat o elevă până la leșin, n-au achitat nici un leu din despăgubirile la care au fost obligați de instanță cu titlul de daune morale.

28 iun. 2016, 15:55
Violatorii din Vaslui îşi umilesc VICTIMA şi din ÎNCHISOARE

După aproape un an de la pronunțarea sentinței, avocata fetei abuzate a înaintat o acțiune la Judecătoria Vaslui prin care cere executarea silită a celor şapte violatori. Solicitarea urmează a fi analizată miercuri, 29 iunie, anunţă Adevărul.

Raluca, tânăra din Vaslui violată de şapte indivizi, a plecat din ţară

Trimişi după gratii, Silviu Avadanei (23 de ani), Ionuţ Bogdan Boicu (22 de ani), Petrică Bolboceanu (24 de ani), Silviu Burada (22 de ani), Paul Andrei Burlacu (29 de ani), Alin Dumitru Rotaru (20 ani) şi Ioan Surleac (21 de ani) au fost obligați de Curtea de Apel Iași să achite victimei, în solidar, suma de 70.000 de lei.

Mama lui Ovidiu Burada (cel care a primit cea mai mare pedeapsă – zece ani de închisoare, fiind considerat inițiatorul violului în grup) a continuat și după pronunțarea condamnării definitive să ia victima peste picior: „Va lua praful de pe tobă cât băieții sunt închiși”.

Avocata Mioara Donosă, reprezentanta adolescentei violate pe 10 noiembrie 2014, la vârsta de 18 ani, a declarat că va demara toate demersurile legale necesare astfel încât victimei să i se acorde despăgubiri pentru traumele și umilințele îndurate.