VIOLATORII din Vaslui, o nouă LOVITURĂ pentru victima lor. ANUNŢUL făcut de avocat

Fata violată de 7 tineri din Vaslui are şanse mici să fie despăgubită în urma tragediei prin care a trecut din cauză că violatorii nu au bunuri care să fie scoase la vânzare.

04 sept. 2016, 13:01
VIOLATORII din Vaslui, o nouă LOVITURĂ pentru victima lor. ANUNŢUL făcut de avocat

În urmă cu trei luni, instanţa a decis ca cei şapte violatori din Vaslui să fie executaţi silit pentru că nu au plătit despăgubirile în valoare de 70.000 de lei fetei pe care au batjocorit-o. Avocatul fetei a declarat pentru cancan.ro că nu are aşteptări prea mari în ceea ce priveşte despăgubirile: ”A început procedura de executare silită a celor şapte, urmează ca executorul judecătoresc să identifice bunurile care să fie vândute pentru a se plăti suma stabilită de instanţă. 

Clienta mea nu are aşteptări prea mari în această privinţă, nu ştim ce mai au aceştia pe numele lor”. Tinerii, care acum se află după gratii, au fost obligaţi să-i plătească Ralucăi daune morale în valoare de 70.000 de lei, acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum s-a ajuns la executare silită. Fiecare dintre violatori va trebui să-i dea fetei suma de 10 mii de lei.

Cei şapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, au primit pedepse cuprinse între şase şi 10 ani de închisoare. Ei au fost acuzaţi că au sechestrat şi violat, timp de mai multe ore, în noiembrie 2014, o fată de 18 ani,.