Violatorul din lift a fost arestat pentru 30 de zile. Vezi cine este şi pentru ce a mai fost închis

Bărbatul care a încercat să violeze o femeie în lift, la Iaşi, a fost arestat pentru 30 de zile. Poliţiştii au reuşit să îl identifice rapid, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele video din lift.

23 ian. 2015, 16:40
Violatorul din lift a fost arestat pentru 30 de zile. Vezi cine este şi pentru ce a mai fost închis

O femeie de 32 de ani, din Tătăraşi, judeţul Iaşi, a trecut prin clipe de groază. Femeia a fost la un pas să fie violată chiar în liftul blocului în care locuia.

Tânăra se întorcea acasă de la muncă, în jurul orei 22.30. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum după ce tănăra a intrat în bloc, un bărbat necunoscut care vorbea la telefon a intrat imediat după ea. Femeia a urcat în lift şi bărbatul a urmat-o. În timpul deplasării cu liftul, bărbatul i-a făcut avansuri şi a oprit de mai multe ori ascensorul între etaje, potrivit iasitvlife.ro.

Femeia a încercat să repornească liftul, însă bărbatul a refuzat şi a încercat să o violeze. Acesta a dezbrăcat-o cu forţa pe fată, însă după o luptă de 10 minute, tânăra a reuşit să pornească liftul şi să fugă.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale blocului şi din lift.

Agresorul a fost prins la câteva ore de la atac iar la audieri şi-a recunoscut fapta. El este recidivist şi a fost eliberat chiar luna trecută din penitenciar, după ce a executat o pedeapsă pentru tâlhărie. Tânăra pe care a agresat-o s-a luptat 10 minute cu infractorul şi a reuşit până la urmă să-l facă să renunţe la intenţia sa.