Violatorul femeii bolnave psihic din Bârlad a fost lăsat liber de procurori

Bărbatul care a sechestrat şi violat o femeie timp de 11 zile a făcut doar 30 de zile de arest preventiv iar apoi a fost eliberat. Totul s-a întâmplat dintr-o eroare a procurorilor care au uitat să ceară prelungirea arestului, iar acum violatorul se bucură de libertate.

10 feb. 2017, 06:54
Violatorul femeii bolnave psihic din Bârlad a fost lăsat liber de procurori

Bărbatul de etnie romă, în vârstă de 55 de ani, cel care a sechestrat si violat timp de 11 zile o femeie bolnavă psihic din satul Giurcani, comuna Gãgesti, în luna noiembrie, anul trecut, a fost pus în libertate de judecãtorii vasluieni. Totul s-a întâmplat după ce procurorul de caz nu a solicitast prelungirea arestãrii preventive în termenul constitutional de cinci zile, pânã la data expirãrii mandatului de arestare preventivã, potrivit vremeanoua.ro.

Bărbatul a fost eliberat din arestul preventiv pe data de 8 februarie, deşi timp de 11 zile, a sechestrat şi violat o femeiede 46 de ani, bolnavă psihic. Femeia a ajuns la spital după ce a încercat să se sinucidă. După doar trei ore, medicii au decis să o externeze fără să-i anunţe rudele. În momentul în care a ieşit din spital, femeia a fost acostată de bărbatul de etnie romă, iar timp de 11 zile nimeni nu a ştiut nimic de ea.  Victima a fost acostată chiar în momentul în care ieşea din spital

Citeşte şi Femeia cu probleme psihice, dispărută de la spitalul din Bârlad, a fost sechestrată de o familie de rromi