Violatorul virgin din Vaslui, de urgenţă la psihiatru. Vrea să se SINUCIDĂ

Unul dintre cei sapte tineri care au violat o fata din Vaslui a ajuns, vineri, la psihiatrie. Ioan Surleac nu se poate obisnui cu detentia, plange fara oprire si a amenintat ca se sinucide.

25 aug. 2015, 06:25

Cei şapte violatori din Vaslui si-au primit pedeapsa bine meritata. Mai exact, ani grei de puscarie, iar acum se afla in spatele gratiilor. Dintre cei sapte, Ioan Surleac, in varsta de 18 ani, accepta cel mai greu detentia.

Baiatul a fost condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, mai putin decat ceilalti violatori, pentru ca si-a recunoscut fapta. De altfel, in momentul in care a obligat-o pe Raluca sa intretina relatii sexuale, tanarul era virgin.

Faptul ca a fost supus unui presiuni uriase, dar si pentru ca se teme de ce ar putea sa pateasca, l-a adus pe tanar in pragul sinuciderii.

A fost vazut zilele trecute de un psihiatru. Este distrus. Isi va petrece cei mai frumosi ani din viata in spatele gratiilor. Acolo sunt oameni extrem de periculosi, stie ce il asteapta. Plange fara oprire, nu poate sa doarma de frica. A spus ca nu mai vrea sa traiasca, ca se omoara. Medicii i-au pus un diagnostic de depresie si a cerut gardienilor sa fie cu ochii pe el pentru ca ar putea sa incerce sa atenteze la viata lui. A sperat pana in ultima clipa ca va scapa, insa acum va iesi dupa multi ani„, a declarat un apropiat al familiei Surleac, pentru CANCAN.ro.

In declaratiile sale, Raluca a cerut ca Ioan Surleac sa primeasca cea mai mica pedeapsa, pentru ca a fost singurul caruia i s-a facut mila de ea si le-a cerut celorlalti violatori sa se opreasca si sa o duca pe fata acasa.