Viorel Cataramă: Opoziţia profită de pe urma protestelor. PNL nu are o soluţie pentru România

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, a declarat luni că partidele din opoziţie, inclusiv PNL, profită de pe urma protestelor, afirmând că liberalii nu au ”o soluţie alternativă pentru România”.

22 ian. 2018, 12:21
Viorel Cataramă: Opoziţia profită de pe urma protestelor. PNL nu are o soluţie pentru România

„Toţi politicienii din opoziţie se comportă ca şi cum nu ar vrea să rezolve probleme ţării, profită de pe urma protestelor. La fel ca şi socialiştii grupaţi în PSD-ALDE, opoziţia, inclusiv PNL, demonstrează că nu are un plan de schimbare structurală profundă a ţării. Modul în care acţionează opoziţia arată că se urmăreşte strict interesul imediat. Nimeni din opoziţie nu vrea să aducă în dezbatere probleme reale ale României”, a declarat Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

Viorel Cataramă a afirmat că „nimeni” nu vrea să se ocupe „concret” de cei care muncesc şi creează produsul intern brut fie în România, fie în străinătate.

În afara criticilor aduse PSD-ALDE, PNL trebuie să vină cu o soluţie alternativă pentru România, pentru electoratul care munceşte şi plăteşte taxe. (…) Opoziţia în acest moment nu are măsuri alternative, ceea ce face ca potenţialii votanţi să nu vină la vot. Voi aduce aceste probleme în atenţia organismelor statutare ale conducerii partidului”, a spus Cataramă.

Viorel Cataramă a afirmat că prostestatarii „nu revendică nimic concret”.

„Aceste manifestaţii nu sunt asumate oficial de nimeni, deşi partidele din opoziţie încurajează paticiparea dând senzaţia că de fapt scopul unic al acestor manifestaţii ar fi căderea socialiştilor, nu schimbarea structurală profundă a României (…)”, a apus liberalul.

Liberalul a afirmat că PNL trebuie să vină cu măsuri concrete pe care să le promoveze pe termen lung pentru a deveni credibil şi pentru a opri creşterea bazinului electoral al PSD.

„PNL nu este credibil pentru electorat pentru că nu vrea să vină cu nicio măsură concretă pe care să o promoveze luni sau ani, până când devin credibili.Trebuie cu orice risc să venim cu măsuri care să reprezinte intereselor celor care muncesc cu precădere în sectorul privat şi în străinătate”, a adăugat Cataramă.