Viorel Cataramă: Am făcut eu o EXPERTIZĂ – absolut toate partidele politice sunt structuri mafiote

Viorel Cataramă, candidat la Preşedinţie, a vorbit, miercuri seara, la emisiunea lui Dan Diaconescu, de la România TV, despre atuurile sale ca independent în cursa pentru Cotroceni. De asemenea, Cataramă a povestit cum a făcut primul milion de dolari în România.

17 iul. 2014, 06:00
Viorel Cataramă: Am făcut eu o EXPERTIZĂ – absolut toate partidele politice sunt structuri mafiote

„Eu am făcut o expertiză clară şi îmi asum responsabilitatea să spun că toate, dar absolut toate partidele politice din România sunt structuri mafiote. Nu ai nicio şansă să primeşti o funcţie decat dacă aderi la acest sistem mafiot de gaşcă„, a declarat omul de afaceri

Viorel Cataramă, care şi-a anunţat oficial candidatura ca independent la alegerile prezidenţiale, mizează pe faptul că oamenii nu mai vor să voteze reprezentanţi ai partidelor politice.

Ultimele sondaje arată că 40% dintre români nu doresc să mai voteze reprezentanţi ai partidelor politice”, susţine fostul liberal.

Cataramă nu s-a ferit să povestească şi cum a făcut bani în România. „Când s-a liberalizat piaţa, oamenii erau disperaţi să cumpere lucrurile după care tânjeau. Eu cumpăram din străinătate un lucru cu 100 de dolari şi îl vindeam cu 6.000 de dolari în România”, a relatat Viorel Cataramă.

Omul de afaceri promite că dacă va fi ales preşedinte, salariul minim va ajunge în 3 ani la 500 de euro.

CITEŞTE ŞI Viorel Cataramă şi-a lansat candidatura la Preşedinţie: Mă adresez românilor liberi care doresc o schimbare