Viorel Cataramă vrea să candideze din partea PNL la Primăria Capitalei

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a anunţat, duminică, la şedinţa PNL Bucureşti, că vrea să candideze din partea liberalilor pentru funcţia de primar general al Capitalei.

06 mai 2018, 10:36
Viorel Cataramă vrea să candideze din partea PNL la Primăria Capitalei

”Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală”, a spus Viorel Cataramă.

El a fost aplaudat de liberalii prezenţi la conferinţa Organizaţiei Bucureşti a PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

”În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alinaţă condusă de dl Cioloş, un impostor politic care a supt din seva PNL şi l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi ca lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate şansele şi toate atuurile să câştigăm alegerile. Cu o condiţie – să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spaţiul public ideile socialiste, mă refer la dl senator Zamfir, care ne-a făcut atâta şi atâta rău, să adoptăm un program de dreapta şi să ne focusăm spore electoratul care votează dreapta”, a mai spus Cataramă.