Viorel Ion, antrenorul Gloriei Buzău, a bătut un jucător pe teren, în timpul meciului

Viorel Ion, fostul fotbalist al Stelei, în prezent antrenor la Gloria Buzău, şi-a ieşit din minţi în timpul partidei amicale pe care echipa sa a jucat-o cu Unirea Slobozia, luându-l la palme pe unul din jucătorii săi, din cauză că a ratat prea mult.

11 aug. 2015, 06:54

Gloria Buzău a pierdut ­ami­calul cu Unirea Slobozia, scor 0-2, iar pe parcursul jocului antrenorul Viorel Ion a ameninţat de mai multe ori că-şi retrage echipa de pe teren, din cauza jocului dur practicat de gazde.

Până la urmă, „Vioară” şi-a descărcat nervii pe jucătorii proprii, pe care i-a înjurat în mai multe rânduri, iar în final chiar l-a luat la bătaie pe unul dintre fotbalişti. Nini Popescu (21 ani) a fost strâns de gât şi pălmuit de temperamentalul antrenor, pe motiv că a ratat copilăreşte mai multe ocazii, una dintre ele din situaţia de singur cu portarul.

Citeşte şi Primarul din Lehliu Gară, bătut de fotbalistul Motorină după meci

Îmi pare rău acum că am acceptat să jucăm acest amical. Nu ne-a adus niciun câștig, nici ca antrenament, nici ca nimic. Am scos echipa din cantonament ca să-și bată joc de noi. Răduca, Bobe, Ghinea, Iordache au fost faultați violent, de am ajuns să mă felicit că după pauză i-am înlocuit pe Chivu și Bogdan Danciu, tinerii noștri U19, care au scăpat printr-o minune în prima repriză de accidentări„, a spus la finalul jocului Viorel Ion, evitând să se refere la incidentul din final.