Viorel Lis nu şi-a văzut copiii de zece ani

Viata lui Viorel Lis s-a schimbat radical in urma cu doi ani, atunci cand a fost diagnosticat cu anevrism. Fostul primar al Capitalei este constient ca poate muri in orice moment, asa ca stie deja si care ii este ultima dorinta: sa isi mai vada copiii.

23 mai 2014, 06:15
Viorel Lis nu şi-a văzut copiii de zece ani

Formeaza de mai bine de zece ani cel mai petrecaret cuplu din showbiz, fiind mereu prezenti la toate petrecerile si evenimentele mondene. Insa, in ultimii doi ani, Viorel si Oana Lis au fost vazuti din ce in ce mai rar in public. Motivul? Fostul primar al Capitalei are grave probleme de sanatate, dupa ce a fost diagnosticat cu anevrism. De atunci, Viorel isi petrece mai tot timpul prin spitale, iar pe deasupra are grave probleme cu echilibrul, dar si pierderi frecvente de memorie.

Oana Lis este devastată. Cu lacrimi în ochi, soţia lui Viorel Lis face declaraţii

Ca orice partenera de viata care isi iubeste si isi respecta partenerul, Oana are grija de sotul sau mai ceva ca de un copil. Il hraneste cu lingura, il spala si are grija sa nu ii lipseasca nimic. Constient ca isi poate gasi sfarsitul in orice clipa, Viorel Lis se simte un om implinit, mandru de ce a realizat. Are insa si o mare durere pe suflet, dar si o ultima dorina. Aceea de a-si mai vedea o data cei doi copiii, cu care nu a mai dat ochii de multi ani: „Normal ca as vrea sa ii revad, sunt copiii mei, au sangele meu. Eu ii astept, ei sunt cei care trebuie sa isi doreasca sa ma vada„, a declarat Viorel Lis, pentru CANCAN.ro.

Unul dintre principalele motive ale certurilor din Oana si Viorel sunt cauzate de faptul ca fostul primar nu vrea sa isi faca testament. Acesta detine doua case si o moare, iar venitul lunar acumulat este de aproximativ 2200 de euro: „Mie mi se cuvine totul. Eu am avut grija de el in toti acesti ani, eu i-am fost alaturi si la bine si la greu. Nimeni nu s-a interesat de el, nimeni nu l-a ajutat. Copiii lui nu i-au dat un telefon. Nu stiu de ce nu vrea sa isi faca testamentul”, declara Oana Lis in urma cu cateva luni, pentru CANCAN.ro.